HI-VISITPUUR hifidelity

Hifi, home cinema en home automation bij PUURavd (video)

Het mag geen verrassing zijn dat we graag over de vloer komen bij PUURavd in Oostzaan, de speciaalzaak in audio, video en domotica. Er is dan ook regelmatig iets te beleven, zoals de Ultra High End Show, de Nieuwsjaarsshow met Goldmund en Kharma, of een heerlijke themamiddag met Songs of Protest. En als dat niet het geval is, dan bedenken we zelf wel een reden – zoals de Hi-Visit afgelopen voorjaar, of deze op maat gemaakte thuisbioscoop bij een tevreden klant thuis. 

Voor ons meest recente bezoek bij de specialisten net ten noorden van onze hoofdstad hebben we een nieuw format gekozen: in onderstaande video laten we Robert Brijde en Daan Vreeswijk zélf aan het woord. Wie kunnen er immers beter uitleggen wat PUUR avd zoal aan producten en oplossingen te bieden heeft? Van expertise in wireless, streaming en netwerken – met Goldmund op het allerhoogste niveau – tot volledige ontzorging op het vlak van audio- en video, mét natuurlijk de domoticaskills om dat allemaal op maat met elkaar te verbinden.

PUUR avd is specialist op het gebied van high-end hifi, home cinema en home automation, en profileert zich al jaren op een andere manier dan traditionele hifi-winkels. Geen rijen speakers en stapels versterkers, maar een voorselectie met de mooiste merken die volgens de gastheren op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn. Dan mag Goldmund niet ontbreken, maar ook Kharma, Kroma, McIntosh en Meridian niet. 

Nieuwsgierig wat PUURavd voor jou kan betekenen? Ga dan zelf eens op bezoek in de luxe showroom in Oostzaan. Kijk op puuravd.com, maak een afspraak en ga het zelf beleven!

MERK

EDITORS' CHOICE