PUURavd Ultra-High-End show

Redactie Hifi.nl | 09 november 2020 | Goldmund

Op 12, 13, 14 én 15 november aanstaande presenteert het team van PUURavd in Oostzaan 'het allermooiste op het gebied van high-end audio.' Waar je dan zoal op mag rekenen? "Het topmodel van het Spaanse luidsprekermerk Kroma Audio, de Elektra, schittert tijdens deze show, en wordt aangestuurd door elektronica om van te watertanden!"

"Na de geweldige Lumin X1 streamer als bron, wordt het hart van de installatie gevormd door een “driemanschap” van Goldmund: de Mimesis 20H NextGen Reference DAC, de Mimesis 37S NextGen voorversterker en een paar Telos 1000 NextGen mono eindversterkers. De bekabeling wordt verzorgd door de top van AudioQuest, de Roon server en netwerkapparatuur is afkomstig van Silent Angel."

"Alsof dat nog niet genoeg is, hebben wij in onze “kleine” ruimte ook nog twee geweldige high-end sets opgesteld. De “kleine” set maakt al op serieuze wijze muziek — deze bestaat uit de Goldmund Telos 7 NextGen verster/DAC i.c.m. de Kroma Audio Mimi en de Lumin U1 mini streamer (incl. S-Booster voeding). Tot slot brengen we ook de Kroma Audio Julieta die zo’n indruk maakte op onze Kroma introductieshow terug, ditmaal gekoppeld aan de Goldmund Telos 590 NextGen II versterker/DAC en de Lumin T2 streamer."

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het aantal sessies per dag beperkt tot 3, met plaats voor maximaal 6 personen per sessie. "Boek nu een tijdsslot om er zeker van te zijn deze geweldige sets te kunnen beluisteren! Uiteraard zijn er, heerlijke hapjes en drankjes om de muziek optimaal te begeleiden."

MERK

EDITORS' CHOICE