NIEUWS

ISE 2021 was al afgeschaald maar wordt nog verder afgeschaald

Begin maart hebben wij geschreven dat de Integrated Systems Europe beurs (ISE) die begin juni in Barcelona zou moeten gaan plaatsvinden was afgeschaald. De internationale beurs zou weliswaar plaatsvinden, maar in een afgeslankt vorm vanwege de heersende coronapandemie. Vandaag werd bekend dat de organisatie de geplande beurs nog verder heeft afgeschaald. De coronapandemie is immers nog niet voldoende bedwongen. 

ISE 2021 nog iets kleiner gemaakt

Eerder deze week is bekend gemaakt dat de jaarlijkse High End beurs in de Duitse plaats München is geannuleerd. Dat andere beurzen nu ook worden afgeschaald of zelfs geannuleerd is dus niet helemaal een verrassing. De organisatie achter de ISE had al rekening gehouden met een kleinere beurs, maar heeft laten weten dat de beurs nog wat verder wordt afgeslankt. De geplande ISE-activiteiten in München en Amsterdam zijn geannuleerd.

Mike Blackman, Managing Director Integrated Systems Europe verklaart als volgt: “we hebben vandaag besloten de ISE-activiteiten die gepland waren voor Amsterdam en München te annuleren. We hadden goede contacten met standhouders en bezoekers die naar de lokale events hadden willen komen, maar nieuwe maatregelen van de Nederlandse en Duitse regering maken het onmogelijk om verder te gaan met het organiseren van deze twee lokale activiteiten.

De voorbereidingen voor de beurzen in Barcelona en London liggen echter goed op schema. Zowel in Spanje als Groot-Brittannië zijn maatregelen ingetrokken of lichter gemaakt. We kijken er naar uit om standhouders en bezoekers bij elkaar te brengen. De beursactiviteiten zullen worden ondersteund door ISE Digital zodat belangstellenden waar dan ook ter wereld kunnen deelnemen aan de beurs”.


EDITORS' CHOICE