NIEUWS

ISE 2021 in Barcelona gaat door maar schaalt een beetje af

De organisatie achter de Integrated Systems Events beurs die dit jaar in de eerste week van juni in Barcelona zal gaan plaatsvinden heeft laten weten dat de beurs in beginsel gewoon doorgaat, maar er wordt ook rekening gehouden met reisbeperkingen en andere maatregelen vanwege de heersende COVID-19 pandemie.

Integrated System Events in Barcelona

Beursen en evenementen hebben het momenteel verre van makkelijk. De jaarlijkse Integrated Systems Events was al verplaatst van februari 2021 naar begin juni 2021, maar de organisatie houdt rekening met nog meer tegenvallers. De organisatie heeft vandaag de volgende persverklaring uit doen gaan:

“Integrated Systems Events heeft samen met jullie hard gewerkt om van 1 tot 4 juni van dit jaar een succesvolle ISE 2021 naar Barcelona te brengen. Samen met ieder van jullie is ons gedeelde doel om een show te leveren die prioriteit geeft aan veiligheid en die een return on investment oplevert voor onze showgemeenschap. Met de snelle implementatie van vaccins en de huidige afname van dagelijks nieuwe gevallen, zien we de COVID-situatie in veel Europese landen (waaronder Spanje) in een steeds sneller tempo verbeteren. Op basis van deze positieve trend anticiperen we op een klimaat dat het mogelijk maakt om een persoonlijk evenement in Barcelona te organiseren. We zijn echter realistisch en de huidige houding ten opzichte van reizen kan leiden tot een lager bezoekersaantal dan in voorgaande jaren.

We bekijken alle opties en luisteren aandachtig naar feedback van de industrie, met het plan om een boeiend evenement in Barcelona te organiseren voor degenen die er deel van willen uitmaken.

ISE is een gemeenschap van meer dan 1.000 exposanten en bijna 100.000 bezoekers en is als zodanig gegroeid door samen te werken, gericht op het laten groeien van de markt en het bieden van kansen voor de geweldige mensen in deze branche. En we erkennen dat niet alle leden van onze gemeenschap 'op dezelfde plek' zijn als we ons voorstellen om samen te komen of naar Barcelona te reizen.

Voor exposanten en bezoekers die niet naar Barcelona kunnen reizen, bieden we een robuust digitaal programma met unieke inhoud die alleen op ISE te vinden is. Daarnaast onderzoeken we regionale mogelijkheden voor de lokale markten van Duitsland, Nederland en het VK, en nemen we ISE mee op weg voor degenen die misschien niet in staat zijn om naar Barcelona te komen.

We erkennen en respecteren de vele leden van onze gemeenschap en willen al onze exposanten de kans geven om te kiezen of ze zonder belemmering deel willen blijven uitmaken van ISE 2021 Barcelona.

Dit betekent het volgende:

  • Er zijn geen boete verschuldigd voor annuleringen die vóór 5 maart worden gedaan.
  • De exposanten die zich op een hoger niveau engageren dan ze misschien nodig hebben, krijgen de mogelijkheid om hun inzet zonder boete te verminderen.
  • Bedrijven die besluiten niet door te gaan en ISE 2021 geheel of gedeeltelijk hebben betaald, hebben de mogelijkheid om hun geld volledig terug te krijgen of kunnen dit gebruiken als tegoed voor deelname aan andere ISE-evenementen in 2021 of zelfs als aanbetaling / betaling voor ISE 2022. Dit gaat over u en uw succes nu en in de toekomst.
  • Alle exposanten behouden hun prioriteitspunten van ISE 2020 en kunnen afhankelijk van hun punten en prioriteitsklasse deelnemen aan het omboekingsproces voor ISE 2022.
  • Zoals eerder beloofd, ontvangen alle bedrijven die exposeren op ISE 2021 2 x de punten voor hun deelname aan het persoonlijke evenement in Barcelona.
  • Alle bedrijven die deelnemen aan het digitale deel van ISE 2021 of een van de toekomstige lokale evenementen zullen prioriteitspunten krijgen op basis van het niveau van hun investering.
  • In het geval dat u hotelreserveringen moet annuleren, zijn de annuleringsdeadlines verlengd tot 22 maart.

Het afgelopen jaar heeft ons allemaal op veel manieren voor uitdagingen gesteld, maar we hebben een passie en toewijding gemeen om verder te gaan, onze industrie opnieuw op te bouwen en te helpen onze industrie nog sterker te maken. We kijken uit naar uw voortdurende deelname met ons aan ISE 2021 en daarna,” aldus Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events.

EDITORS' CHOICE