REVIEWSamsung

Review: Samsung Cinematic Q-series HW-Q950T ThuisTesters

Redactie Hifi.nl | 26 maart 2021 | Samsung

Daags voor kerst publiceerden we een uitgebreide review van de Samsung HW-Q950T soundbar, het jongste model uit de Cinematic Q-series. We waren er vroeg bij, want deze home cinema-set (de Q950T komt met subwoofer en achterkanalen) lag op dat moment nog niet eens in de winkels. In de loop van januari kwam die eerste levering wel beschikbaar, waarop we in februari een oproep deden om ook een aantal lezers met deze apparaat aan de slag te zetten. Nu (nog net) in maart delen we op de volgende pagina's graag hun bevindingen!

SAMSUNG Cinematic Q-series soundbar HW-Q950T

De Samsung HW-Q950T is een 9.1.4-kanaals soundbar met kamervullend geluid, die dankzij een speciale subwoofer en 4 up-firing speakers serieus audiogeweld levert. De set biedt een vermogen van 546 Watt uit 20 speakerunits. De twee draadloze achterluidsprekers creëren een surround-geluid voor de echte home cinema ervaring, terwijl er aan boord van de HW-Q950T ondersteuning is voor zowel Dolby Atmos- als DTS: X-technologie. De HW-Q950T ondersteunt HDR10-inhoud en kan inhoud draadloos afspelen via WLAN of Bluetooth. Het eenvoudige ontwerp is tijdloos en past in elke inrichting. De Samsung soundbar en TV bedien je met de One Remote afstandsbediening. Lees meer over alle mogelijkheden op de website van Samsung.

 

Samsung HW-Q950T lezerspanel

We zochten drie lezers die de volledige set van Samsung – de '950' bestaat uit een soundbar, een subwoofer en twee achterkanalen – zelf eens een paar weken aan de tand wilden voelen en daar een user review over willen schrijven. Dat werden Maryjan, Reinder en John. Op de volgende pagina's lees je hun ervaringen.


EDITORS' CHOICE