(Gesponsord artikel)Warwick Aperio nu te beluisteren bij Headphone Auditions in Amsterdam

Redactie Hifi.nl | 04 december 2020 | Fotografie Fabrikant

De lezers van HIFI.NL weten het al sinds de recente recensie van Jamie Biesemans over de Warwick Aperio: het elektrostatische all-in-one hoofdtelefoonsysteem van het Britse Warwick Acoustics komt als één van de allerbeste geluidssystemen uit de test. De Warwick Aperio staat nu luisterklaar opgesteld bij Headphone Auditions in Amsterdam. 

Warwick Acoustics Aperio

Het systeem bestaat uit een fantastische hoog moderne DAC (USB, Toslink, Coaxial, LAN), een mooie voorversterker en een hoofdtelefoon die dankzij een vliesdun membraan, dat nauwelijks enige massa heeft, uitermate snel en zonder weerstand de muziek overdraagt aan de luisteraar.

De Warwick Acoustics Aperio is niet goedkoop, maar “als u rekening houdt met het feit dat de Aperio ook nog eens het grootse deel van uw stereo-installatie kan vervangen, ziet het prijskaartje er opeens niet meer zo gek uit. Voeg een mooie eindtrap of meteen actieve versterkers toe en het high end stereo systeem is klaar. Oh ja, en als toegift krijgt uw één van de beste hoofdtelefoons ter wereld,” aldus Stefan Gürtler van Headphone Auditions in Amsterdam.

De Warwick Aperio en zijn kleine zuster Sonoma Model One zijn tot eind van het jaar te beluisteren bij Headphone Auditions Amsterdam, Utrechtsestraat 40. Hier vinden belangstellenden de meest uitgebreide collectie van hoofdtelefoons uit de Europese hoofdklasse. Maak een afspraak met Stefan op 06 – 8390 9266 of online op www.headphoneauditions.nl.

Headphone Auditions: adres en contactgegevens

Stefan Gürtler
Headphone Auditions Amsterdam
@ Concerto Audio
Utrechtsestraat 40
1017 VP Amsterdam
Tel.: +31(0) 6 – 8390 9266


EDITORS' CHOICE