NIEUWSPhilips

Philips OLED-tv’s in de prijzen bij EISA Awards

We deelden eerder vanmiddag het volledige overzicht van hifi-winnaars van de EISA Awards 2020-2021. In een andere categorie -Home Theatre Display & Video- vielen de nieuwe OLED-televisies van Philips TV in de prijzen, voor het vierde jaar op rij. De EISA-jury bekroonde de OLED805 tv van Philips met de ‘Best Buy OLED Award’. De ‘Home Theatre TV of the Year’-Award ging naar de nieuwe Philips OLED+935.

Sinds de begindagen van Philips TV is OLED-technologie een van de belangrijkste pijlers. Gecombineerd met de krachtige P5-processor en de exclusieve Ambilight-technologie zorgt dat voor een stevige positie. Philips TV is daarom trots te kunnen zeggen dat ze voor het vierde jaar op rij een ‘Best Buy OLED Award’, en voor het derde jaar op rij een ‘Home Theatre TV Award’ hebben gewonnen.

De jury bekroonde de 55-inch OLED805 met de ‘Best Buy OLED TV Award’, en zegt hierover: “In deze tv zie je zowel evolutie als revolutie terug. De nieuwe midden-segment OLED-tv neemt de Android smart features en universele HDR-support van zijn voorganger over, maar debuteert  met een uitgebreid geüpgradede beeldprocessor. Het resultaat is een 4K HDR-display die tot het uiterste gaat, en het beste gebruikt van schijf en digitale bronnen. De AI-gebaseerde verbeteringen aan de P5-processor zorgen voor een boost aan scherpte, kleur levendigheid, en helderheid. Het is een briljante tv voor een aantrekkelijke prijs.”  

Over de 65 inch OLED+935, bekroond met de ‘Home Theatre TV of the Year Award’ zegt de jury: “Superieur geluid en adembenemend beeld sluiten op elkaar aan in deze premium 4K OLED-tv. Het geluid van de OLED+936 komt uit de innovatieve geintegreerde 3.1.2 speaker, ontwikkeld door audiogigant Bowers & Wilkins, waar Philips TV een partnership mee heeft. Vierzijdig Ambilight draagt bij aan een nog intensere ervaring, en biedt een ware biosoopervaring”. 

De OLED805 is nu beschikbaar in 55 en 65 inch. De Philips OLED+935 wordt officieel op 1 september geïntroduceerd, en is in september verkrijgbaar in 55 en 65 inch. Vanaf oktober zal dit model ook in 48 inch verkrijgbaar zijn. 

Kijk hier voor het overzicht van Hi-Fi winnaars

MERK

EDITORS' CHOICE