REVIEWPhilips

Philips Thuistest: PH805 noise cancelling hoofdtelefoon getest door lezers

Redactie Hifi.nl | 05 mei 2020 | Philips

De Philips PH805 noise-cancellinghoofdtelefoon biedt heel veel voor de helft van de prijs van een high-end model. Althans, dat was de strekking van onze review. Maar we wilden ook graag weten wat onze lezers van deze koptelefoon vinden. Daarom schreven we enkele maanden geleden een Philips Thuistest uit, waarvan we nu de resulterende reviews kunnen delen. 

Philips PH805

De PH805 is een van de eerste Philips-hoofdtelefoons die verscheen nadat de licentie voor de audio-afdeling verhuisde naar TP Vision, de mensen die al een aantal jaren onder de Philips-vlag uitstekende televisies bouwen. Deze hoofdtelefoon is echter intern ontwikkeld en wil scoren door te doen wat Philips op audiovlak altijd deed: voor een redelijke prijs toch behoorlijk veel kwaliteit bieden. Het prijskaartje van net geen 180 euro is dan ook een stukje lager dan de topmodellen qua noise-cancelling-hoofdtelefoons van de concurrenten. Wat de prestaties zijn voor dat prijskaartje? Dat horen we nu van onze lezers!

Philips Touch & Try Thuistest

We hebben enkele maanden geleden een oproep geplaatst om lezers te werven die zich graag eens aan deze thuistest wilde wagen. Dat leverde een fors aantal reacties op, waarna we vervolgens ad random drie aspirant recensenten hebben benaderd om aan de slag te gaan. De reacties na een uitgebreide periode van testen en het opstellen van een geheel eigen recensie lees je op de drie volgende pagina's. Enjoy!

MERK

EDITORS' CHOICE