(Gesponsord artikel)NIEUWSDynaudio

Dynaudio X-Mas actie: combi-deals voor Xeo 20 en 30

Dynaudio heeft aan het begin van 2018 op de Amsterdamse ISE de toen gloednieuwe Xeo 20 en 30 aan de wereld gepresenteerd. Om het tweede succesvolle jaar van deze actieve luidsprekers feestelijk af te sluiten, geldt er tot en met 31 december 2019 een interessante combi-deal op beide modellen. Je vindt alle deelnemende Nederlandse en Belgische speciaalzaken onderaan deze pagina of in het dealeroverzicht van Dynaudio.

Dynaudio Xeo 20 en 30

Dynaudio heeft zijn serie Xeo actieve draadloze luidsprekers vorig jaar een flinke update gegeven. De nieuwe Xeo 20 en Xeo 30 luidsprekers vervingen de Xeo 4 en Xeo 6, en vormen samen met de Xeo 2 de nieuwe generatie van de actieve modellen van het merk.

Naast een nieuw uiterlijk hebben de Xeo 20 en Xeo 30 ook een verbeterde afstemming voor betere muziekprestaties en directe ingangen, zodat analoge en digitale bronnen nu ook rechtstreeks op de luidsprekers aangesloten kunnen worden. Verbeterde DSP (Digital Signal Processing) mogelijkheden, het ondersteunen van 24-bit/96kHz Hi-res bestanden en ingebouwde ondersteuning van Bluetooth aptX zijn andere belangrijke verbeteringen.

De complete Xeo-reeks beschikt over Toslink (optisch digitaal), analoge RCA en analoge stereo minijack inputs op de Master luidspreker. De luidsprekers ondersteunen volledig 24-bit/96kHz audiobestanden via de optische digitale ingang, maar ook draadloos via de optionele Dynaudio Connect.

Dynaudio X-Mas actie

De actie is eenvoudig: tijdens de X-Mas actie koop je een Xeo 20 of Xeo 30 inclusief Connect voor een speciale combinatieprijs. Onderstaande actieprijzen gelden tot en met 31 december 2019:  

  • Xeo 20 (€ 2.199) + Connect (€ 350): nu voor € 1.999
  • Xeo 30 (€ 3.599) + Connect (€ 350): nu voor € 3.199

Onze review van de Dynaudio XEO 20 lees je hier

Dealeroverzicht Dynaudio X-Mas actie

Nederland
010Hifi
Audio Artistiek
Audio TV Centrum
Audioexpert
Audiofile Nederland
Audiozaal
Bartels Hifi TV Video
Botman Sound and Vision
Electroworld Wout van Vlerken
Eringa Geluid
Hifi Limburg
Hifi Solutions
Hobo Hifi Den Bosch
Hobo Hifi Den Haag
Hobo Hifi Amersfoort
Hobo Hifi Apeldoorn
Hobo Hifi Arnhem
iEar' Amsterdam
iEar' Tilburg
Lexicom Multimedia
Poulissen
Praalder Audio Video Center
Roland Rispens
RTV Stegeman
Sound Gallery
Technica Nova
The Hifi Studio Number One
Uw Hifi Choice
W&W Audio
Wifimedia

België
Alpha High End 
New Music - Brussel
Audio Limburg – Herk-de-Stad
BPTech - Putte
Concepts BVBA - Zottegem

MERK

EDITORS' CHOICE