NIEUWSSteenssen

Deens audiomerk Steenssen nu ook in Nederland verkrijgbaar

Het Deense hifi-merk Steenssen, actief in fabriceren en distribueren van soundbars en soundplates, heeft zijn weg naar de audiomarkt in de Benelux gevonden. We hebben op korte termijn een eerste review gepland staan, maar stellen het merk bij dezen alvast aan je voor. 

Steenssen

De oprichter van Steenssen, Frederick Rickmann, heeft 30 jaar gewerkt als product designer voor Sony en Yamaha. Frederick ontwerpt zijn speakers altijd vanuit het oog én oor van de gebruiker. Toen hij in de tijd van Sony constateerde dat tv-kijkers steeds vaker aparte geluidsboxen naast hun inmiddels platte tv gingen plaatsen, kwam Frederick namens Sony met de allereerste soundbar. 

Steenssen speakers worden gemaakt van 95 procent natuurlijke, recyclebare materialen, vanwege de duurzaamheid maar ook ten behoeve van de kwaliteit van het geluid. Zo zijn alle speakercabinetten gemaakt van 18 mm massief hout, waarna ze worden afgewerkt met een fineer of een (7-laags) hoogglanslak.

Alle speakers zijn zonder apps direct te gebruiken door middel van bluetooth, of met een optische kabel aan je tv te verbinden. Daarnaast hebben alle speakers een ingebouwde subwoofer, zodat je niet nog eens een aparte subwoofer in je woonkamer hoeft te plaatsen.

Nederlandse markt

In de zomer van 2019 is Steenssen actief begonnen met de verkoop van speakers in Nederland. Benieuwd naar het aanbod, kijk dan eens op Steenssen.nl. Wordt spoedig gevolgd door de eerste review!

MERK

EDITORS' CHOICE