MERK

Steenssen

Over Steenssen

STEENSSEN legt zich als Deens hifi merk toe op het ontwerpen, fabriceren en distribueren van soundbars en soundplates.

De oprichter van Steenssen, Frederick Rickmann, heeft 30 jaar gewerkt als product designer voor Sony en Yamaha. Frederick ontwerpt zijn speakers altijd vanuit het oog én oor van de gebruiker. Toen hij in de tijd van Sony constateerde dat tv-kijkers steeds vaker aparte geluidsboxen naast hun inmiddels platte tv gingen plaatsen, kwam Frederick namens Sony met de allereerste soundbar. 

Steenssen speakers worden gemaakt van 95% natuurlijke, recyclebare materialen, vanwege de duurzaamheid maar ook ten behoeve van de kwaliteit van het geluid. Zo zijn alle speakercabinetten gemaakt van 18 mm massief hout, waarna ze worden afgewerkt met een fineer of een (7 laags) hoogglanslak.

Alle speakers zijn zonder apps direct te gebruiken door middel van bluetooth. En met de optische kabel aan je tv heb je de allerbeste dataoverdracht van geluid van je tv. Daarnaast hebben alle speakers een ingebouwde subwoofer, met als grote voordeel dat je niet nog eens een aparte subwoofer in je woonkamer hoeft te plaatsen .

In de Aziatische landen is STEENSSEN inmiddels een enorm succes, vanwege het hoge kwaliteit geluidsniveau, gecombineerd met de charme van Scandinavisch design. In de zomer van 2019 is STEENSSEN actief begonnen met de verkoop van speakers in Nederland en de early adapters zijn er zeer tevreden over.

In Nederland verkoopt iedere audiowinkel dezelfde, van kunststof gemaakte speakers. Wil jij je eigen stijl in huis, een apparaat dat eenvoudig werkt vanaf je iPhone, laptop of tv, hoogstaand geluid vanuit warme houten speakers en gewoon een tof design product passend bij je zorgvuldig uitgekozen interieur? Kijk dan eens op Steenssen.nl.

FOTO'S