Hifinesse op XFI 2019 met Gryphon en Nordost

Importeur Hifinesse laat weten eind van de maand allerlei fraais van onder meer Gryphon Audio en Nordost naar de demoruimtes van XFI 2019 te brengen. Om het uur zal er een demonstratie worden gegeven door vertegenwoordigers van deze merken. Je kunt je nu alvast online aanmelden om er zeker van te zijn dat je een demonstratie bij kunt wonen. De demonstraties hebben een beperkt aantal plekken, vol is vol.

Rune Skov, sales director van Gryphon Audio, zal een algemene demonstratie geven met de indrukwekkende Gryphon Trident II Luidspreker en de onlangs geïntroduceerde ‘State of the Art’ Ethos CD-speler, die met zijn looks het al waard is om de X-fi show te bezoeken.

Alex Brady, international product trainer van Nordost, zal verschillende producten demonstreren waaronder de nieuwste QRT producten: de QPOINT resonantie synchronisator en de QSOURCE lineaire voeding.

Online aanmelden voor een demonstratie kan via deze link. Op de dag zelf kunt u, indien er nog plek is, ook nog een plek reserveren.


EDITORS' CHOICE