NIEUWS

XFI Premium Audio Show 2019 op 28 en 29 september

Rob Nijman | 01 september 2019

Op zaterdag 28 en zondag 29 september staat de welbekende Koningshof in Veldhoven weer volledig in het teken van de XFI Premium Audio Show 2019.

"Na het enorme succes van vorig jaar - XFI 2018 was stijf uitverkocht met 4.500 bezoekers en bijna 70 deelnemers - is er ook dit jaar weer een XFI Premium Audio Show. De komende editie vindt plaats op zaterdag 28 & zondag 29 september, wederom in Koningshof in Veldhoven." Lees ook ons verslag van vorig jaar.

Internationale exposanten presenteren op XFI ieder jaar de nieuwste audioproducten. De show markeert de start van het audioseizoen en kent daarom diverse exclusieve primeurs. In ruim vijftig ruimtes vinden bezoekers producten van buizenversterkers tot solid state, van vinyl tot streaming en van personal audio tot kabels - en andere tweaks om de klank van je installatie te (blijven) verbeteren.

De komende editie is er op XFI wederom aandacht voor Headspace: een 'show-in-show' met de nieuwste producten op het gebied van de betere head-fi. Daarnaast is er 'XFI Live' met gratis en verrassende livemuziek op verschillende plekken in de Koningshof. De netwerkborrel op zaterdag wordt dit keer een heuse lounge special, verzorgd door één van de deelnemers.

Voorbereidingen voor XFI 2019 zijn inmiddels in volle gang. "De lijst met deelnemende (internationale) merken is nu al te lang om op te noemen", zegt Ton van der Veeken. Wacht daarom niet te lang met een aanmelding als exposant; inschrijven kan via ton@x-fi-audioshow.nl of  06 - 24 613 402.

Toegangskaarten koop je via de website: www.x-fi-audioshow.nl 


EDITORS' CHOICE