Jubileumshow: 25 jaar Poulissen Audio Video Center (update programma)

Rob Nijman | 11 september 2019 | Fotografie Redactie Hifi.nl

Poulissen Audio Video Center bestaat 25 jaar en wil dat graag met ons vieren. Je bent daarom van harte welkom op de Poulissen Jubileum Audio Show die gehouden zal worden op zaterdag 5 en zondag 6 oktober. Lees snel verder voor het eerste kijkje in het programma.

"De Poulissen Jubileum Audio Show is de grootste en mooiste audioshow van Limburg. Meer dan 20 merken te horen en te zien in een van onze 15 luisterruimtes. De importeurs en fabrikanten zullen zelf de demonstraties verzorgen. Een ideaal moment om de nieuwste producten op audio gebied te komen bekijken en kennis te maken met de mensen achter de merken."

Poulissen Jubileum Audio Show

Zaterdag 5 oktober 2019 van 10.00 - 17.00u
Zondag 6 oktober 2019 van 12.00 - 17.00u

Merken: Accuphase, Arcam, AudioQuest, Bowers & Wilkins, DALI, Denon, Devialet, Dynaudio, Esoteric, Hegel, KEF, Marantz, McIntosh, Monitor Audio, NAD, Piega, Rega, Roksan, Sonus faber, Transrotor, Yamaha.

Programma Jubileum Audio Show

We hebben exclusief vanuit Poulissen inmiddels het programma gezien per merk. We nemen een aantal highlights met je door.

Zo is er vanuit het team van DALI Benelux de allereerste gelegenheid om kennis te maken met de gloednieuwe DALI iO-serie hoofdtelefoons, een tweetal modellen die de kloof tussen hifi-geluid en draadloos comfort moeten overbruggen.

Ook de NAD M10 compacte versterker is aanwezig, al uitgebreid op HiFi.nl geroemd en inmiddels ook bij EISA met een award voor Smart Amplifier 2019-2020 bekroond.

Importeur Terrason Audio heeft laten weten de show op te luisteren met de Arcam SA-30, een nieuwe versterker die komende maand bij ons getest zal worden. 

Van Esoteric is er een bijzondere bijdrage: de combinatie van K-07X / N-05 / G-02X / S-02, én de geïntegreerde Grandioso F1 klasse-A versterker met de mooie N-01 streamer.

Monitor Audio Nederland, in ons taalgebied niet alleen distributeur voor het luidsprekermerk met dezelfde naam, maar ook van onder meer Roksan en Transrotor, zal de Monitor Audio Gold Series demonstreren vanuit on andere de Roksan K3 en Blak en de Transrotor Rondino. 

Bowers & Wilkins is van de partij met de nieuwe Formation-serie, inclusief de gloednieuwe Formation Flex - waar onder alle bezoekers een exemplaar van zal worden verloot. Ook in demo de Bowers & Wilkins 600-serie met Rotel A11-versterking, de 700-lijn op Rotel A15 én diverse nieuwe hoofdtelefoons.

Het Belgische Joenit is aanwezig met een demo van een compact systeem uit eigen stal en zal tevens het verschil tussen de Rega Planar 3 en Planar 6 draaitafels laten zien en horen, gecombineerd met een Rega Elicit-R versterker en de Totem Acoustic Sky Tower vloerstaanders.

Paul Hattink kennen we van zijn livemuziek ter ondersteuning van zijn Accuphase-demo's, die hij deze keer extra kracht bij zal zetten met orkesttapes, master opnames en FLAC internetradio om een vergelijk te brengen tussen geluidsproducties- en reproducties. Van Accuphase is er bovendien de nieuwe A48 klasse-A versterker.

Ook van McIntosh zijn er uitgebreide luistersessies, met onder meer de 70th Anniversary modellen C70, MC2152 en MTI100. Een en ander zal aangesloten zijn op de gloednieuwe Sonus faber Olympica Nova speakers die je eveneens in het pakket van Savor Audio vindt. | Lees ook onze review van de Olympica Nova V

Geen audioshow zonder AudioQuest. Van het Amerikaanse kabelmerk zijn er daarom diverse noviteiten te zien, waarbij een expert je bijpraat over de laatste ontwikkelingen en al je vragen kan beantwoorden. 

In München geïntroduceerd, nét aangekondigd voor de Nederlandse markt en in oktober op de show van Poulissen te vinden: de splinternieuwe Auralic Altair G1 streamer. Het apparaat zal zijn kunsten vertonen op de Dynaudio Evoke luidsprekermodellen en ook de Contour-serie is aanwezig.

 

KEF en Hegel tot slot brengen de nagelnieuwe Hegel H390 die op diverse sets van KEF aan het werk gezet zal worden. Anders Ertzeid van Hegel zal een van de dagen aanwezig zijn om je meer te vertellen over het veelgeprezen Hegel SoundEngine component, de chip die het typische Hegel-Sound bepaalt.

Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19, 6041 EX Roermond

Interesse? Kijk dan regelmatig ook op deze pagina voor shownieuw en updates. 


EDITORS' CHOICE