Chord Company introduceert EPIC usb-kabel

Chord Company lanceert vandaag een nieuwe EPIC usb-kabel, die ervoor moet zorgen dat hoogwaardige digitale signalen zuiver en onaangetast worden getransporteerd tussen muziek streamers, USB dac’s en andere high-end digitale componenten.

Een groot gedeelte van het ontwerp van de EPIC usb komt overeen met de recent geïntroduceerde Signature ARAY usb-kabel die een prijsklasse hoger ligt. De prestaties liggen volgens de fabrikant achter die van de duurdere Signature-lijn. Net als elke andere Chord Company-kabel profiteert het product van de kwalitatieve afscherming die kenmerkend is voor de producten van de kabelspecialist uit Wiltshire.

De kabel maakt gebruik van verzilverde koperen aders van Britse makelij met zeer lage weerstand. Daarnaast beschikt de kabel over de nieuwe Ohmic connectoren zoals eveneens gebruikt op de Signature kabel. De exclusieve in eigen huis ontwikkelde Tuned Aray-techniek zien we ook in de EPIC, waarmee het bedrijf maximale prestaties en een goede prijs-kwaliteitsverhouding garandeert.

Chord Epic: prijs en beschikbaarheid

Chord EPIC usb is per direct verkrijgbaar voor 530 euro voor 1 meter lengte, langere lengtes tot een maximum van 5 meter zijn verkrijgbaar tegen meerprijs. Demonstratiekabels zijn verkrijgbaar bij de lokale Chord dealer. Distributie wordt verzorgd door Latham Audio, www.lathamaudio.nl.


EDITORS' CHOICE