Beoplay E6 en E8 nu verkrijgbaar in grafietkleur en wit

Beoplay, het hoofdtelefoon submerk van het Deense Bang & Olufsen, heeft eerder dit jaar de Beoplay E8 2.0 uitgebracht, een volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon die ook draadloos kan worden opgeladen. Beoplay heeft nu de E8 Motion gelanceerd die verkrijgbaar is in witte en grafietkleurige uitvoering. Daarnaast heeft Beoplay de E6 Motion uitgebracht, waarbij de oordoppen met een kabel zijn verbonden. Ook de E6 Motion is verkrijgbaar in witte en grafietkleurige uitvoering.

Beoplay E6 en E8 Motion: draadloos en draadlozer

Beoplay heeft in de zomer van 2017 de eerste versie van de E8 uitgebracht, een in-ear hoofdtelefoon die bestaat uit twee draadloze oordoppen, die worden opgeladen in de meegeleverde transportdoos die ook dienst als power bank. Eerder dit jaar heeft het merk de E8 2.0 uitgebracht. Versie 2.0 van de E8 geeft de mogelijkheid om de transportdoos draadloos op te laden. Voor de eerste versie was immers nog een kabel nodig om de transportdoos op te laden. De nieuwe E8 Motion heeft dezelfde specificaties en zelfde prijs als de E8 2.0 (350 euro). Het enige verschil dat wij zo gauw konden vaststellen was het verschil in verkrijgbare kleuren. De E8 2.0 is verkrijgbaar in de kleuren Black, Natural, Idigo Blue en Limestone. De E8 Motion is verkrijgbaar in witte en grafietkleurige uitvoering

Daarnaast heeft Beoplay de eerder uitgebrachte E6, een draadloze hoofdtelefoon waarbij de oordoppen met elkaar zijn verbonden opnieuw uitgebracht als E6 Motion. Prijs en specificaties zijn wederom hetzelfde (300 euro). De E6 is verkrijgbaar in de kleuren Sky, Sand en Black. De E6 Motion is verkrijgbaar in de kleuren wit en grafiet.

Meer weten? Kijk dan op de website van Bang & Olufsen.

EDITORS' CHOICE