NIEUWS

Weekly update: Slimme bureaulamp en alles over WebOS 4.5

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar een slimme bureaulamp van Dyson en vertellen we je alles over WebOS 4.5.

Review: Dyson Lightcycle Desk

De Dyson Lightcycle is een lamp die zich heel de dag aanpast aan de gebruiker, die rekening houdt met locatie, tijd en zelfs leeftijd. Voor 499 euro per stuk mag je heel wat van een product verwachten -- biedt de Lightcycle waar voor je geld? Wesley zocht het voor je uit in de review van de Dyson Lightcycle Desk.

Alles wat je moet weten over WebOS 4.5: tips en aanraders

WebOS is sinds 2013 het standaard smart tv platform voor LG televisies. Zo goed als elk jaar worden er verbeteringen en/of nieuwe features in aangebracht. WebOS 4.5 zag het licht in 2019. De toonaangevende interface blijft kleurrijk en speels. Welke nieuwe features moet je zeker uitproberen? Eric vertelt je alles over WebOS 4.5 in dit achtergrondartikel.

Review: Lenovo Chromebook C330

Chromebooks heb je in alle soorten en maten. Lenovo lijkt met de Chromebook C330 een mooie balans te hebben gevonden tussen al die soorten en maten en presenteert een Chromebook die in veel situaties gebruikt kan worden. Dit model heeft een prijs van rond de 249 euro. Wesley heeft deze Chromebook uitvoerig getest. Je leest het in de review van de Chromebook C330.

Review: Revel Concerta2 surroundset

In de VS hoef je aan surroundliefhebbers de naam Revel niet uitleggen, want hun speakers staan daar heel hoog op de verlanglijstjes. Begrijpelijk, want de luidsprekers zijn extreem goed ontworpen en universeel getuned. De slankere Concerta2’s die we in deze review bekijken bieden het allemaal - en dat tegen een redelijke prijs. Jamie test deze luidsprekers in de review van de Revel Concerta2.

Review: JBL L100

Het Amerikaanse JBL heeft in het voorbije jaar de JBL L100 Classic geïntroduceerd, een moderne versie van de in het verleden zeer goed verkochte L100, een monitorluidspreker. De legendarische L100 drieweg monitor, voor het eerste getoond op de CES van 1970, was een consumentenversie van de populaire JBL 4310 Pro Studio Monitor. De nieuwe L100 Classic volgt op de hielen van die uitvoering en brengt een stukje klassieke audio terug in de huiskamer - ook in die van Jamie. Lees het in de review van de JBL L100.

Speakers groeperen met Google Home: de multiroom speakeropstelling

Het is mogelijk speakers te groeperen via de Google Home-applicatie. Daardoor kun je een multiroom speakeropstelling realiseren. In dit artikel legt Wesley uit hoe je dit voor elkaar krijgt.


EDITORS' CHOICE