NIEUWSTAD

Rhapsody Notes: Schnerzinger en TAD op 13 april

De 'Rhapsody Notes' staan bij de high-end speciaalzaak in Hilversum steevast in het teken van eersteklas audioproducten. Op zaterdag 13 april aanstaande zijn dat de field elimination protectors en bekabeling van Schnerzinger en de TAD Evolution One TX (of E1TX) vloerstaander.

Voor Michael en Harry van Rhapsody zijn de producten van Schnerzinger de meest revolutionaire ontwikkeling in de high-end audio van de laatste vijf jaar. Field elimination betekent het filteren en verwijderen van elektrosmog, die wordt veroorzaakt door onder meer elektromagnetische velden. Schnerzinger is een klein high-tech bedrijf dat zich al tien jaar met het elimineren van die storende straling bezighoudt. "En met een verbazingwekkend resultaat. We gebruiken ze ook tijdens de opnames voor onze Rhapsody Analog Recordings en het verschil is schokkend."

Wil je dat zelf eens ervaren? Ga dan 13 april eens luisteren, je bent van harte welkom aan de Borneolaan 25 in Hilversum - het schema vind je hieronder Dan kun je meteen genieten van de gloednieuwe TAD E1TX, een 'fusie van fysieke schoonheid en ultieme akoestische perfectie' uit Japan.

Showtijden: 10.30, 11.30, 13.00, 14.00 en 15.00 uur


EDITORS' CHOICE