Dynaudio Evoke demonstraties Praalder: 14 en 16 februari

Dynaudio heeft op de valreep van 2018 een gloednieuwe luidsprekerserie geïntroduceerd, de Dynaudio Evoke. Het allereerste model werd op de Audio Show iEar' al met een FWD Showaward bekroond met Beste Demo en ook de eerste uitgebreide review zal spoedig volgen. Praalder in Den Haag heeft laten weten de lijn als een van de eersten in huis te hebben, en laat je daar op donderdag 14 en zaterdag 16 februari graag van genieten.

De Dynaudio Evoke-serie, bestaande uit vijf passieve modellen, is een vanaf de basis volledig nieuw ontworpen en ontwikkelde serie, en biedt geavanceerde technologieën die rechtstreeks zijn overgenomen uit de Contour- en de eveneens nieuwe Confidence series. 

Dynaudio Evoke bij Praalder

De Dynaudio Evoke-serie bestaat naast de centerspeaker uit twee boekenplankspeakers en twee vloerstaanders, alle vier bij de speciaalzaak in Den Haag te vinden. Je bent van harte welkom op donderdag 14 februari (19.00 - 21.00 uur) en zaterdag 16 februari (12.00 en 17.00 uur) voor een uitgebreide kennismaking. Kijk voor meer informatie op de website. | Praalder, Theresiastraat 151, Den Haag.

MERK

EDITORS' CHOICE