NIEUWSiEar Tilburg

FWD Showawards iEar' 2018: De Winnaars

Sinds 1 juli 2019 is HiFi.nl een uitgave van BVDO. FWD (Magazine) maakt geen deel meer uit van onze activiteiten.

Zojuist zijn op de Audio Show iEar' 2018, de vierde editie van het jaarlijkse event in Tilburg, de FWD Showawards uitgereikt. FWD is officieel mediapartner en ‘vierde’ dat onder meer met de uitreiking van eigen awards.

In totaal 9 categorieën, van luidsprekers tot versterkers en multiroom-oplossingen, en van platenspelers tot head-fi en accessoires, heeft onze gecombineerde redactie een lijst genomineerden opgesteld. Alle producten op onze shortlist waren gedurende de twee dagen van de Audio Show in het Willem II-stadion terug te vinden, en in de meeste gevallen uitgebreid in demo aan de tand te voelen. De uiteindelijke winnaars? Die koos u, want stemmen vond gedurende het weekend plaats op onze websites. De gelukkigen vind je in onderstaande overzicht.

Extra prijzen van de FWD Jury

Naast de negen awards voor producten, deelden we op onze FWD stand ook drie prijzen uit waar niet onze lezers, maar onze eigen redactie op gestemd heeft. Die drie speciale prijzen gingen naar Beste Stand, Beste Innovatie en Beste Demonstratie.

Beste Stand: Terrason Audio
De combinatie van de fraaie Vivid Audio Kaya’s ontworpen door Laurence Dickie en de aansturing van Mola-Mola Tambaqui, een DAC van Bruno Putseys, kon ons team in het weekend van de Audio Show het meest bekoren.

Beste Innovatie: NAD C 658 BluOs Streaming DAC
DAC, voorversterker en streamer met MQA en instant access tot wireless hi-res: hallo! Wat de C 658 nog meer apart zet, is de aanwezigheid van BluOS en het Dirac-kamercorrectiesysteem.


Beste Demonstratie: Dynaudio Evoke
Een wereldprimeur – zelfs pas in februari 2019 verkrijgbaar – die op de aanwezigen serieuze indruk maakte. De Evoke 10 is de kleinste speaker van de nieuwe Evoke-familie, maar op iEar' klonk het wel heel groots.

FWD Showawards iEar' 2018: De Winnaars

BESTE LUIDSPREKER
Bowers & Wilkins 603

BESTE VERSTERKER
Hegel H590

BESTE DRAADLOZE SPEAKER
KEF LS50W

BESTE STREAMER/DAC
Naim ND 555

BESTE HEAD-FI
Sennheiser HD 820

BESTE PLATENSPELER
Transrotor Rondino FMD

BESTE ACCESSOIRE
AudioQuest Niagara stroomproducten

BESTE MULTIROOM-OPLOSSING
Bluesound 2i (BluOS)

BESTE RECEIVER
Naim Uniti Star


EDITORS' CHOICE