NIEUWSSony

Sony PS-LX310BT: platen draaien en via bluetooth luisteren

Sinan Kökbugur | 08 januari 2019 | Fotografie Fabrikant | Sony

Het Japanse Sony heeft de PS-LX-310BT onthuld op de CES in Las Vegas. De nieuwe PS-LX310BT is een draaitafel met bluetooth-connectiviteit. Volgens Sony biedt de PS-LX310BT een uitstekende geluidskwaliteit dankzij een hoogwaardig design en een hoogwaardige toonarm en plint. Vanaf april 2019 is de nieuwe PS-LX310BT leverbaar in de Benelux. 

Sony PS-LX310BT: het verleden en het heden komen samen

Sony speelt in op de populariteit van vinyl en kondigt een nieuwe draaitafel aan. Met de Sony PS-LX310BT is het eenvoudig om vinylplaten via bluetooth af te spelen op een luidspreker of hoofdtelefoon. Perfect om te genieten van vinyl in de digitale wereld van vandaag, aldus Sony.De PS-LX310BT brengt het warme geluid van vinyl naar een draadloze luidspreker of hoofdtelefoon door de integratie van bluetooth. Het koppelen van een apparaat is eenvoudig via de speciale bluetooth-knop. Dankzij de automatische afspeelfunctie wordt de muziek direct afgespeeld via het laatst gekoppelde apparaat. Voor gebruikers die de voorkeur geven aan een bekabelde verbinding, is de platenspeler voorzien van een audiokabel.

De PS-LX310BT biedt instelbare versterking voor alle bluetooth-apparaten. Er is ook een ingebouwde phono-voorversterker die kan worden geselecteerd voor versterkers die geen draaitafelingang aan boord hebben.

De PS-LX310BT is voorzien van een aluminium draaiplateau om perfecte audioprestaties te garanderen. De rechte arm met de naaldtip zorgt voor een goede stereobalans. De arm is voorzien van een geïntegreerde ronde kop-omhulling om resonantie tegen te gaan. In combinatie met een dikke en stevige stofkap om weerstand te bieden aan resonantie, is er geen betere manier om van vinyl te genieten.

De PS-LX310BT is vormgegeven in een stijlvolle en hoogwaardige behuizing. Tevens zijn intuïtieve keuzetoetsen geïntegreerd voor starten, stoppen en koppelen van externe apparaten.

Sony PS-LX310BT: prijs en leveringsinformatie

De PS-LX310BT is vanaf april 2019 verkrijgbaar in de Benelux. De prijs is nog niet bekend gemaakt.


EDITORS' CHOICE