NIEUWSQ Acoustics

Armour Home met Q Acoustics op Audio Show iEar'

Komend weekend staat Tilburg in het teken van de Audio Show iEar' 2018. Dat mag geen verrassing meer zijn, we hebben er al uitgebreid over geschreven en diverse aankondigingen per merk zijn inmiddels ook op HiFi.nl te vinden. Vandaag delen we de opstelling van een van die merken: Q Acoustics, onderdeel van het pakket van Armour Home.

Armour Home

Armour Home is onder meer leverancier van het relatief jonge speakermerk Q Acoustics. Opgericht in 2006 door experts in de audio industrie en inmiddels al meermaals bekroond. Het opmerkelijke succes van dit merk is het resultaat van een doelgerichte focus op geluidstechniek en inspirerend design. Inmiddels hebben zij een pakket audiofiele luidsprekers voor hifi en home cinema, medialuidsprekers voor een verbeterd schermgeluid en inbouw luidsprekers.

Op de Audio Show komend weekend zal er onder meer aandacht zijn voor EISA-winnaar Concept 500 en de 3050i. Met deze luidsprekers zal dan ook volop gedemonstreerd worden.

 De Concept 500 zal aangesloten zijn met de QED Supremus luidsprekerkabel, eveneens uit het assortiment van Armour Home. De 3050i wordt verbonden met de QED XT 40. Het geheel zal worden aangestuurd met de nieuwe versterkercombinatie van Exposure, de 5000 serie. Ook de kleinere modellen van de nieuwe 3000i serie zullen worden getoond en de middelste boekenplank, de 3020 zal worden aangesloten op een Audiolab-model.

Merkenpakket: Q Acoustics, QED
Demonstratieruimte(s): S7/8 (2e verdieping)
Introducties: Q Acoustics Concept 300
http://audioshowiear.nl/armour-home/

MERK

EDITORS' CHOICE