NIEUWSiEar Tilburg

Audio Show iEar' 2018 op 17 en 18 november

De Audio Show iEar' mag weer in de agenda! Op zaterdag 17 en zondag 18 november is het weer zover: ruim 60 topmerken in 30 luisterruimtes in het Willem II-stadion in Tilburg.

"Na het overweldigende succes en de vele positieve reacties die wij ontvingen op de drie eerdere edities Audio Show iEar’ 2015, 2016 en 2017, komt de leukste audioshow ook dit jaar weer terug!", zo schrijft de organisatie enthousiast. "De Audio Show iEar’ 2018 biedt veel van het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Een prachtige gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten."

Plaats van handeling is opnieuw het Willem II Stadion in Tilburg. Een uitstekende locatie met genoeg parkeergelegenheid, eenvoudig te bereiken via de naastgelegen A58 of via de pendeldienst vanaf Tilburg CS.

Programma 2018

Uiteraard zorgt iEar’ ook deze editie weer voor de nodige primeurs en speciale gasten. De importeurs en fabrikanten verzorgen prachtige demonstraties, diverse workshops en laten je kennis maken met al het moois wat er op audio gebied verkrijgbaar is. Houd het nieuws en de aankondigingen in de gaten op de speciale website en/of de Facebook pagina: www.audioshowiear.nl & www.facebook.com/audioshowiear.

Lees ook ons verslag van de editie in 2017

Deelnemende leveranciers en importeurs zijn onder meer Acson, Armour Home, B&W Group, CD Vinyl 4 U, DALI Benelux, Dune Blue, Dimex, Dynaudio, GP Acoustics, House of Music, HNNY Benelux, IDC Klaassen, Latham Audio, LG Electronics, Metrum Acoustics, Monitor Audio, PAI audio en video, Quad-raad, Quest Group, Savor Audio, Sennheiser, Servi-Q, Smart Audio, Sound United, Terrason Audio en Yamaha Music.

Wil je vooraf alvast het speciale showmagazine ontvangen, vraag deze dan aan via de website. Op HiFi.nl mag je de komende periode bovendien uitgebreide voorbeschouwingen van de show verwachten, want FWD is officieel mediapartner van de Audio Show iEar' en zal aanwezig zijn met een eigen stand. Bij deze stand kun je bovendien jouw stem uitbrengen voor de FWD showawards, dus wordt vervolgd!

Audio Show iEar' 2018 

  • Zaterdag 17 & zondag 18 november 2018
  • Openingstijden 10.00 – 18.00 uur
  • Locatie: Willem II Stadion Tilburg
  • Ruim 60 fabrikanten in 30 luisterruimtes
  • Diverse productintroducties & speciale gasten
  • Entrée gratis
  • Gratis ruime parkeergelegenheid
  • Gratis pendelvervoer tussen Tilburg CS en stadion

www.audioshowiear.nl | www.facebook.com/audioshowiear


EDITORS' CHOICE