NIEUWSNagra

12 en 13 oktober: Nagra-primeurs bij Rhapsody

Rhapsody in Hilversum is op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober -na twee geslaagde showdagen in september- opnieuw het toneel voor een event in het teken van Nagra, met de bijzondere HD-productlijn in een hoofdrol.

Nagra HD-productlijn bij Rhapsody in Hilversum

Met 65 jaar audio-innovatie biedt het Zwitserse Nagra emotie, controle, 'staging', tonale balans en altijd een prachtige behuizing. Elk detail is bij deze Zwitsers gericht op wezenlijke klankverbetering. De HD-productlijn kun je nu bij Rhapsody gaan beluisteren. 

De Nagra HD preamp is een ontwerp met alleen buizen. De mono's werken tot 30 Watt in klasse A en gaan tot 1.000 Watt in klasse A/B. Dat vraagt uiteraard om speciale speakers en elektronica. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober wordt daarom gespeeld met de Sonus faber referentie-speaker: de Aida MK2. Vertegenwoordigers vanuit Italië zijn aanwezig om de Sonus fabers van tekst en uitleg te voorzien. 

Daarnaast mag je rekenen op twee andere primeurs: de TechDAS Air Force 5 draaitafel en de Naim ND 555 streamer DAC, powered met Shunyata kabels. In luisteruimte 2 heeft Rhapsody de Nagra Classic met TAD staan.

Vrijdag 12 oktober, 13.00 - 17.00 uur
Zaterdag 13 oktober, 10.00 - 16.00 uur
Rhapsody
Borneolaan 25, Hilversum

EDITORS' CHOICE