Bowers & Wilkins pakt uit op Audioshow iEar'

FWD is officieel mediapartner van de Audio Show iEar' en zal aanwezig zijn met een eigen stand. In de anderhalve maand tot het tweedaagse evenement zullen we daarom geregeld deelnemende merken en importeurs uitlichten om je alvast te vertellen wat je van hen op de show mag verwachten. We beginnen vandaag met Bowers & Wilkins. 

Bowers & Wilkins

"Wat Bowers & Wilkins precies bedoelt met ‘True Sound’, kun je met je eigen zintuigen ervaren tijdens de vierde editie van de iEar' Audio Show. Dé premium audioshow van het jaar is immers niet compleet zonder de bijzondere akoestische innovaties van Bowers & Wilkins. In het weekend van 17 en 18 november staan onze audiospecialisten klaar om uw oren te trakteren op demonstraties van uitzonderlijke luidsprekers en aanverwante high-end producten. Horen is geloven, of zoals wij het bij Bowers & Wilkins graag zeggen: ‘Listen and You’ll See’. Het verschil dat Bowers & Wilkins-luidsprekers maken is niet met woorden te beschrijven, maar kan alleen zélf ervaren worden."

De nieuwe 600 Series

"Op de best mogelijke manier genieten van uw zorgvuldig samengestelde platencollectie én van de ultieme home theatre ervaring? Het kan met de nieuwe 600 Series van Bowers & Wilkins; uitzonderlijke luidsprekers en bijpassende subwoofers, die ongekend hoogwaardige geluidskwaliteit binnen handbereik brengen. De verbeterde kwaliteit van de nieuwe 600 Series is te danken aan baanbrekende technologieën die eerder zijn toegepast in de Diamond-reeks, het vlaggenschap van Bowers & Wilkins. Zo is de nieuwe reeks voorzien van uitzonderlijke Continuum Cone-drivers en een vernieuwde versie van de Decoupled Double Dome Tweeter-technologie. Hierdoor kan de nieuwe 600 Series zich qua audioprestaties meten aan veel duurdere rivalen."

"De nieuwe 600 Series is de perfecte oplossing voor iedereen die thuis wil genieten van compromisloos geluid in een elegant design, voor een betaalbare prijs. Beschikbaar in de afwerkingen Matte Back en Satin White, bestaat deze bijzondere reeks uit drie prachtige luidsprekers (607, 606 en 603), een veelzijdige center speaker (HTM6) en drie krachtige subwoofers (ASW610XP, ASW610 en ASW608)."

Lees ook ons verslag van de introductie.

Rotel 14 Serie

"Net als Bowers & Wilkins, leunt ook Rotel op meer dan een halve eeuw aan audio-expertise. Deze is zeker terug te vinden in de 14 Serie: een reeks prachtige componenten die stuk voor stuk de essentie van Rotels wereldvermaarde Balanced Design Concept belichamen. Verpakt in een strak industrieel design en voorzien van geavanceerde audiotechnologieën, vertegenwoordigt de nieuwe 14 Serie zonder twijfel het beste dat Rotel op audiogebied te bieden heeft. En dat uiteraard met de uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding waar Rotel bekend om staat."

"Rotel lanceert 2 nieuwe producten binnen het 14 serie programma. Een nieuwe geïntegreerde versterker, de A11, voorzien van 2 x 50 watt aan vermogen, Bluetooth connectiviteit en een geweldige ingebouwde phono versterker. Ook lanceert Rotel een nieuwe high-end CD speler op een prijspunt van 399 euro."

Bowers & Wilkins PX draadloze hoofdtelefoon

"Voor audioliefhebbers die onderweg op een eenvoudige manier van de meest pure geluidsweergave willen genieten, introduceert Bowers & Wilkins de PX, de eerste draadloze noise-cancelling hoofdtelefoon van het merk. De PX levert niet alleen de beste geluidskwaliteit in z’n klasse, maar past zich ook op een intelligente manier aan het gedrag van de gebruiker aan. Het resultaat? Een ongekend intuïtieve, prettig draagbare en compromisloze luisterervaring. Elk element van de PX is ontworpen voor een optimale geluidsweergave."

Lees ook ons achtergrondartikel over de PX

Bowers & Wilkins DB Series subwoofers

"De nieuwe DB Series introduceert de drie krachtigste actieve subwoofers die Bowers & Wilkins ooit heeft vervaardigd. Deze zijn allemaal voorzien van Aerofoil basdrivers, die ook te vinden zijn in de top-range 800 Series Diamond. De DB Series is voorzien van nieuwe digitale technologie en geavanceerde materialen. Alle drie de modellen uit de serie bieden uitzonderlijk vermogen. Daarnaast zijn de subwoofers voorzien van tegenover elkaar geplaatste drive units en een zeer rigide behuizing om geluidsvervorming tegen te gaan. Het resultaat is een fantastisch klinkende, kleuringsvrije laagweergave."

Lees ook ons DB-serie Thuistest.

Bowers & Wilkins 800 D3

"Het kroonjuweel van Bowers & Wilkins’ grensverleggende 800 Series Diamond luidsprekers is de 800 D3. Deze brengt alle innovatieve technologieën die Bowers & Wilkins heeft ontwikkeld samen tot dé ultieme luidspreker. De 800 D3 is voorzien van twee 10inch Aerofoil lagetonendrivers, een rigide turbinekop, solid body tweeter, Continuum Conus, reverse-wrap behuizing constructie en matrix-structuur. Al deze technologieën zorgen in perfecte harmonie voor het beste geluid dat een luidspreker kan produceren."

MERK

EDITORS' CHOICE