NIEUWSDaudio

Daudio op XFI: live muziek als referentie

Redactie HiFi.nl | 19 september 2018 | Fotografie Fabrikant | Daudio

Op de komende XFI audioshow demonstreert het Nederlandse Daudio zijn producten samen met Merging en “The Spirit of Turtle” in kamer 44. Belangstellenden kunnen daar de upgraded Daudio S1 luidspreker horen in een stereo setup met de bijzondere Merging NADAC, een DA-converter tevens Roon streamer, die voorzien is van aparte power supply. Live muziek is de referentie, aldus Daudio.

Daudio: dipoolluidsprekers

Het Nederlandse Daudio bestaat zo’n zes jaar en bouwt dipoolluidsprekers. Wie meer wil weten over de luidsprekers van Daudio verwijzen wij graag naar onze recensie over de luidsprekers van Daudio of naar de website van Daudio.

Komende XFI audioshow in Veldhoven zal Daudio zijn producten aan het publiek presenteren in kamer 44, waarbij de nieuwe Daudio NV1000 2 x 500 Watt Ncore technologie wordt gebruikt als versterker. De prachtige natuurlijke opnames van het Nederlandse label “The Spirit of Turtle” krijgen ruim aandacht bij de demo's.

Kortom een top set die laat horen dat live de referentie is, aldus Daudio. De volgende primeurs zijn komend weekend te zien:

  • De geüpgrade Daudio S1.
  • De Daudio M1 is vanaf nu leverbaar met MFB (Motion FeedBack) op de dubbele subwoofer. Deze oude vinding van Philips is geheel nieuw ontwikkeld en zorgt voor een snellere strakkere laagweergave.
  • De Daudio NV1000. De N1000 maar nu voorzien van een volumeregeling en bronkeuze.
  • De Daudio Airtube silver/gold/oil interconnect serie is uitgebreid met een USB versie.

Daarnaast wordt er voor de multi-channel audio liefhebbers, zowel zaterdag als zondag eind van de dag, een demonstratie verzorgd met de prachtige opnames van “The Spirit of Turtle”.

De XFI audioshow editie 2018 vindt plaats op zaterdag 22 september en zondag 23 september in Veldhoven.

MERK

EDITORS' CHOICE