NIEUWSNaim Audio

Naim Mu-so Champagne: limited special edition *Update

Rob Nijman | 21 augustus 2018 | Fotografie Fabrikant | Naim Audio

Naim Audio heeft, na enkele hints en teasers op social media, de Naim Mu-So Champagne gelanceerd, een Special Edition van de alles-in-één luidspreker met een beperkte oplage.

Het draadloze muzieksysteem, dat op zich al van een fraaie afwerking voorzien is, is nu verkrijgbaar in een exclusieve champagne-afwerking. Het systeem is opnieuw ontworpen met een speciaal aluminium chassis en een uniek luidsprekerrooster. Om de exclusiviteit te benadrukken, is de Champagne-editie van de Mu-so in een oplage van slechts 2.000 stuks verkrijgbaar, in eerste instantie enkel bij geselecteerde John Lewis-winkels en via johnlewis.com - waar het apparaat inmiddels te vinden is. De normale uitvoering van de Mu-so kost 1.199 euro. 

*Update: ook de Champagne-editie zal 1.199 euro kosten, beschikbaar tweede helft augustus. Na de initiële verkoop via John Lewis zullen ook andere dealers beschikken over de limited edition Mu-so, die met een verwachte oplage van 40 stuks ook in de Benelux verkrijgbaar zal zijn.

De nieuwe uitvoering is afgesteld is door de engineers in Engeland om zo'n 450Watt vermogen af te sturen op een zestal speakers, ofwel dezelfde 75Watt per speaker als het origineel. De Mu-so Special Edition heeft connectiviteit daarnaast hoog in het vaandel, want je kunt aan de slag met AirPlay, Bluetooth (aptX), Spotify Connect, Tidal, UPnP, internetradio, multiroom, usb en analoge en digitale ingangen. Besturingsapps zijn er voor iOS en Android, terwijl de laatste updates ervoor zorgen dat je een Mu-so, Mu-so Qb en andere Naim-streaming-systemen kunt synchroniseren om hetzelfde nummer in maximaal vijf kamers te spelen.

Lees ook onze review van de originele Naim Mu-so en de Naim Mu-so Qb

MERK

EDITORS' CHOICE