NIEUWS

Weekly update: begin weer met Pokémon Go, Sonos Beam met Amazon Alexa en Dynaudio Xeno 20

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar de Motorola G6-smartphones, de Sonos Beam-soundbar en de Fitbit Versa.

Review: Motorola Moto G6 en Moto G6 Plus

Motorola is al jaren speler op de markt voor goedkopere smartphones. Met de Motorola Moto G6 en G6 Plus maakt de fabrikant de naam waar door veel voor relatief weinig aan te bieden. Er zitten echter wel wat verschillen tussen beide modellen — dit gaat verder dan alleen de schermgrootte Wesley bekijkt allebei de modellen in zijn uitgebreide recensie.

Review: Samsung QE55Q8CN (Q8CN-serie) Ultra HD led lcd-tv

Gebogen televisies: een paar jaar geleden waren ze nog super hip, tegenwoordig zijn ze opnieuw een uitzondering. Enkel Samsung houdt nog een paar modellen in zijn aanbod. We zetten de QE55Q8CN QLED tv op de testbank. Hoe presteert een dergelijk curved QLED-scherm? Eric zoekt het voor je uit in zijn recensie.

Pokémon Go: een overzicht van alle nieuwe functies

Sinds de lancering van Pokémon Go is er een groot aantal nieuwe functies. Wesley maakt voor dit artikel een overzicht van de belangrijkste dingen. Handig voor wanneer je twee jaar geleden speelde, bent gestopt en nu weer overweegt verder te gaan waar je destijds gebleven was. Lees er hier alles over.

Pokémon Go

Review: Sonos Beam – compacte soundbar met spraakbesturing

Sonos heeft een aantal weken terug een compacte en relatief betaalbare soundbar aan zijn assortiment toegevoegd, in de vorm van de Sonos Beam. Dit model heeft een prijskaartje van 449 euro en biedt alles dat je van Sonos gewend bent, plus integratie van spraakbesturing. In deze review kijkt Martijn naar de Sonos Beam.

Review: Synology Surveillance Station – bewaker voor thuis en op de zaak

Ip-camera’s heb je tegenwoordig in alle soorten, maten en prijsklassen. Met de beveiliging is het vaak niet al te best gesteld. Door een willekeurige ip-cam te gebruiken in combinatie met Synology Surveillance Station zorg je niet alleen voor een uitstekende beveiliging, maar ook voor een schitterende en universele gebruiksinterface. Ronald heeft er een recensie over geschreven op Smarthome Magazine.

Review: PS Audio DirectStream Memory Player & DirectStream DAC

PS Audio zet enorm in op de ontwikkeling van electronica. Op het digitale vlak vormen de DirectStream Memory Player en de DirectStream DAC de topproducten. RedCloud is het nieuwste operating system voor de DAC. Het geeft via de Bridge II ook de mogelijkheid om MQA af te spelen. Over deze beide producten is veel te vertellen, maar voor deze review is noodzakelijkerwijs gekozen voor de highlights in de techniek. Ruud vertelt er je alles over in zijn recensie.

Review: Dynaudio Xeo 20 - stijlvol actief

De Xeo-familie van Dynaudio krijgt een update en dat levert nieuwe actieve speakers op die hun kwaliteiten uit het verleden behouden én er veel beter uitzien. Maar inmiddels lopen er wel meer concurrenten rond op het speelveld. Lees er meer over in de recensie op Hifi.nl.

Review: Fitbit Versa - het goedkopere alternatief voor de Ionic

De Fitbit Versa is een nieuwe smartwatch van de fitnesstrackerfabrikant. Het apparaat is niet net zo uitgebreid als de Fitbit Ionic, maar heeft dan ook een veel lagere prijs -- en is daardoor interessant voor mensen met een lager budget. Hoe interessant precies, lees je in de uitgebreide recensie van Wesley.


EDITORS' CHOICE