NIEUWS

Weekly update: High-end Android-tablet en een overzicht van Ultra HD Blu-ray spelers

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar de Huawei MediaPad M5 Pro, de Netatmo Welcome en een overzicht van Ultra HD Blu-ray spelers van 2018.

Review: Huawei MediaPad M5 Pro

De Huawei MediaPad M5 Pro is momenteel de beste tablet die Huawei te bieden heeft. Het bedrijf vraagt zelfverzekerd een redelijk hoog bedrag voor het apparaat (vanaf 349 tot 599 euro), maar is het dat ook waard? Wesley vertelt het je in de review van de Huawei MediaPad M5 Pro.

Review: Panasonic SC-HTB250

De Panasonic SC-HTB250 is een 2.1-soundbar uit het goedkopere segment die wordt geleverd met een subwoofer. Vaak worden soundbars van minder dan 200 euro zonder subwoofer geleverd, dus dit kan in het voordeel van deze Panasonic werken. De SC-HTB250 is de Belgische variant van de SC-HTB254. Beide toestellen zijn qua specificaties en features identiek. Wesley zocht uit of de soundbar weet te overtuigen. Lees de review van de Panasonic SC-HTB250 soundbar.

Review: Neat Iota Xplorer

Het is een kunst om anders te durven zijn dan de anderen. Luidsprekers kennen we tegenwoordig allemaal als lang en smal, soms diep maar vooral niet breed. Terwijl vroeger de luidsprekers juist een breed front hadden vanwege het betere afstraalgedrag en/of om grote drivers te kunnen monteren. De Neat Iota Xplorer wil het graag anders doen. Of dit gelukt is heeft René voor je uitgezocht. Lees het in de review van de Neat Iota Xplorer.

Review: Netatmo Welcome

Slimme camera's worden alsmaar slimmer, zo bewijst ook de Netatmo Welcome. Deze beveiligingscamera kan gezichten herkennen en geeft aan wie er wel en niet thuis is. In deze review kijkt Martijn uitgebreid naar deze slimme camera. Je leest het in de review van de Netatmo Welcome.

Review: Samsung UE55NU7100W (NU7100-serie) lcd led tv

De Samsung 7000-reeks uit 2018 is equivalent met de 6000-reeks van 2017. Lager in de line-up vinden we enkel nog een paar 32-inch modellen met HD en Full HD resolutie (N4000-serie en N50000-serie). De NU7100-serie doet dus dienst als instap in de Ultra HD wereld. Dit model is verkrijgbaar in 49, 55, 65 en 75 inch. Eric test de 55 inch UE55NU7100W. Lees er alles over in de review van de Samsung UE55NU7100W lcd led tv.

Overzicht: alle Ultra HD Blu-ray spelers van 2018 - welke moet je kiezen?

2018 is alweer halverwege en dat betekent dat nagenoeg alle grote fabrikanten hun nieuwste producten op de markt gebracht hebben. Ook op het gebied van Ultra HD Blu-ray zijn er diverse nieuwe producten aangekondigd. In dit artikel geeft Martijn je een overzicht van de in 2018 gelanceerde Ultra HD Blu-ray spelers en ook een aantal interessante modellen die nog te koop zijn.


EDITORS' CHOICE