NIEUWS

Weekly update: HP Spectre x360, Dyson Pure Cool Desk en een special over het WK 2018

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit is een externe bijdrage van FWD.

In deze editie van de Weekly Update kijken we onder meer naar de HP Spectre x360, de Dyson Pure Cool Desk luchtreinigingsventilator en een special over de beste producten voor het WK 2018.

Met deze producten geniet je optimaal van het WK 2018

Je bent gek van voetbal? Wij ook! Naar Rusland reizen lukt echter niet, maar thuis zorgen we wel voor de beste sfeer en ervaring. Zo doet de redactie het! We zetten de beste producten voor de meest optimale WK-ervaring voor je onder elkaar. Lees er alles over in het artikel: Met deze producten geniet je optimaal van het WK 2018.

Review: HP Spectre x360 (13-ae0xx)

De HP Specte x360 (2018) is een 2-in-1 laptop die draait op Windows 10. Er zijn twee versies beschikbaar: een met een scherm van 15,6-inch en een met een scherm van 13-inch. De modellen verschillen verder op het gebied van specificaties. Naast 16 GB aan werkgeheugen en een opslagcapaciteit van minstens één terabyte, zijn de apparaten voorzien van een Intel Core i7-processor. Wat vindt onze expert Wesley van deze 2-in-1 laptop? Je leest het in de review van de HP Spectre x360 (13-ae0xx).

Review: Samsung UE55NU8000 (NU8000-serie) lcd led tv

De QLED-toestellen zijn de pronkstukken van Samsung, maar dat betekent niet dat je de ‘gewone’ lcd-tv’s uit het oog mag verliezen. Deze NU8000-reeks moet het zonder de design-features van de QLED-reeks stellen, maar heeft op vlak van beeldkwaliteit nog flink wat te bieden voor een degelijke prijs. Eric bekijkt de 55-inch UE55NU8000. Zijn ervaringen lees je in de review van de Samsung UE55NU8000 (NU8000-serie) lcd led tv.

Review: Dyson Pure Cool Desk luchtreinigingsventilator

Of je een luchtreiniger nodig hebt of niet, is nog maar de vraag natuurlijk. Maar de Dyson Pure Cool Desk laat goed zien wat de waarde van zo’n apparaat is in huis — of je hem nu met of zonder wifi wil gebruiken. Is de hoge prijs een aanschaf waard? Wesley heeft het voor je getest. Je leest het in de review van de Dyson Pure Cool Desk luchtreinigingsventilator.

Review: Monitor Audio Studio

Monitor Audio brengt meestal volledige luidsprekerfamilies uit, zoals de Bronze- of Silver-reeks. Van de Studio is er echter maar één model, een compacte speaker die zich het best voelt op een staander. Opmerkelijk: ondanks de toegankelijke prijs komt de nieuweling toch met heel wat technologie van het Platinum II-topmodel. De ervaringen van Jamie lees je in de review van de Monitor Audio Studio.

Review: Samsung QE55Q7FN (Q7F-serie) lcd led tv

Deze week hebben we nog een televisie van Samsung getest. De Samsung Q7FN-reeks mikt op de kijkers die QLED-prestaties zoeken, maar die het budget voor een Q9FN-model toch wat buitensporig vinden. Dit model deelt heel wat eigenschappen met het topmodel, maar laat onder andere de full array local dimming achtergrondverlichting vallen voor een edge led versie. Eric ging aan de slag met deze televisie. Je leest het in de review van de Samsung QE55Q7FN (Q7F-serie) lcd led tv.

Dossier: drie goedkope soundbars voor minder dan 250 euro vergeleken

Een soundbar is een prima middel om snel mooi geluid te realiseren bij je televisie. De brede speakers bieden vaak een veel betere luisterervaring aan dan de speakers in je tv. Je moet het zo zien: hoe meer je in zo’n soundbar investeert, hoe beter het geluid en hoe meer functies je krijgt. Maar niet iedereen wil veel geld uitgeven aan zo’n ding en ook niet iedereen zit te wachten op een groot, breed object voor de televisie met functies die niemand gaat gebruiken. Wil je niet zoveel geld uitgeven aan een soundbar? Wesley vergeleek drie goedkope soundbars in het dossier: drie goedkope soundbars voor minder dan 250 euro vergeleken.


EDITORS' CHOICE