NIEUWSGrimm Audio

MU1 Music Player van Grimm Audio - update met beeld

Mooi nieuws vanuit het Nederlandse kamp van Eelco Grimm en Guido Tent: Grimm Audio is deze dagen op de Duitse beursvloer te vinden met een serieuze primeur. Het merk achter onder meer de LS1-serie luidsprekers (de originele LS1 en de latere LS1a en LS1be) en de CC1 en CC2 master clocks presenteert namelijk de Grimm Audio MU1 Music Player.

UPDATE: we gingen zojuist even op bezoek bij Grimm Audio

"We nodigen je graag uit op onze kamer (E216) op de High End-show in München, waar we de MU1-muziekspeler zullen introduceren. Neem maar van ons aan dat dit apparaat een nieuwe maatstaf is voor het afspelen van audio. Kom vooral langs en beleef de MU1 met onze LS1be- en LS1a-systemen, we vieren samen het feit dat Grimm Audio nieuwe horizonten van hoogwaardige audio onthult."

Inmiddels zijn we op die uitnodiging ingegaan. Guido Tent vertelde ons dat het de wens was van het team om ook de bron zelf te kunnen controleren, en daarom is de MU1 in het leven geroepen. Het apparaat is dan ook volledig in eigen huis ontwikkeld. Binnenkort verschijnt er bovendien ook meteen de MU2, en die voegt een DAC toe, voor gebruik met een systeem van een ander merk, én een MU3 met versterking, voor gebruik met eigen speakers.

Het was overigens de eerste keer zijn dat het hele Grimm Audio-team aanwezig is, inclusief het ontwikkelingsteam. Daarom is op de stand ook de complete productlijn te zien, inclusief de gloednieuwe UC1 USB-interface en SQM high-end audiokabel, de CC1- en CC2-klokproducten en de TPR-budgetkabel. 

Kijk voor al het nieuws uit München op onze Special

EDITORS' CHOICE