Pro-Ject Juke Box S2 Stereo Set: nieuw draaitafelpakket met luidsprekers

Het Oostenrijkse audiobedrijf Pro-Ject heeft een nieuw draaitafelpakket op de markt gebracht genaamd Juke Box S2 Stereo Set. De draaitafel is voorzien van een ingebouwde versterker en luidsprekers worden meegeleverd. Ook in bluetooth-ondersteuning is voorzien. Pro-Ject mikt op de minimalistisch ingestelde consument die meer wil dan een plastic draaitafel en tevens zijn tablet of smartphone via bluetooth zou willen verbinden.

Pro-Ject Juke Box S2 Stereo Set: draaitafel met versterker, bluetooth en luidsprekers

Het Oostenrijkse Pro-Ject Audio heeft enkele maanden geleden de Juke Box E uitgebracht, een draaitafel met ingebouwde versterker die ook voorzien is van bluetooth-ondersteuning. De Juke Box E heeft wat verbeteringen ondergaan en wordt samen met een set monitorluidsprekers inclusief luidsprekerkabels als pakket aangeboden onder de naam Juke Box S2 Stereo Set. Arm, element van het type Pick it 25A, stofkap en een IR-afstandbediening worden meegeleverd. Na het aansluiten van de meegeleverde luidsprekers kan het muziekplezier beginnen.

De Juke Box S2 heeft een versterker van twee keer 50 Watt aan boord (50 Watt aan vier Ohm). Gebruik van de versterker is niet verplicht want de Juke Box S2 heeft ook een gewone phono-uitgang en een gewone cinch-lijnuitgang. Voorts is voorzien in een gewone analoge cinch-ingang. De gebruiker zou dus een cd-speler of streamer naast de Juke Box E kunnen zetten. Muziek naar de draaitafel zenden via bluetooth? Ook dat kan.

De Juke Box S2 is een wat luxer versie van de Juke Box E. De fineerlaag is van echt hout (walnoot of eucalyptus) en het acryl draaiplateau heeft wijzigingen ondergaan. Volgens Pro-Ject zou de versterker ook wat krachtiger zijn, hoewel dat niet direct uit de opgegeven cijfers blijkt. De meegeleverde luidsprekers hebben dezelfde kleur en afwerking als de draaitafel, maar hebben een kast met een grotere wanddikte en een betere cross-over.

Pro-Ject Juke Box S2 Stereo Set: prijs en leveringsinformatie

De Juke Box S2 Stereo Set ligt binnenkort in de winkel voor een prijs van net geen 1.200 euro.


MERK

EDITORS' CHOICE