Verbouwing en uitverkoop Poulissen Audio Video Center

Sinds de oprichting van Poulissen Audio Video Center in 1995 is Poulissen steeds blijven uitbreiden en vernieuwen. Neem bijvoorbeeld de eerste Bang & Olufsen Select Store, Loewe Gallery en gecertificeerde Bowers & Wilkins 800 Diamond-room in Nederland. Ook is er een volledig apart streamingcenter te vinden en zijn er meerdere luisterkamers ingericht met tal van akoestische aanpassingen, waar je in de recente Hi-Visit meer over leest.

Poulissen wil nu opnieuw de toon zetten en realiseert daarom een speciale ruimte om je op de best mogelijke manier kennis te laten maken met het aanbod van Devialet. In deze Devialet Room kun je terecht voor al het audiogeweld dat het innovatieve Franse merk te bieden heeft, met als eerste in Nederland een exclusieve Phantom-opstelling volledig in surround.

Vrijdag 6 & zaterdag 7 april: Devialet-show bij Poulissen

Aansluitend zal Poulissen een speciale afdeling voor het presenteren van inbouwluidsprekers realiseren. Johan Poulissen: "Wij streven er steeds na om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en informeren tijdens hun zoektocht naar de perfecte audio/video oplossing. Het adviseren en begeleiden van inbouwproducten, zoals luidsprekers die in de muren worden weggewerkt dan wel onzichtbare luidsprekers wordt steeds belangrijker."

Verbouwingsuitverkoop

Een deel van het huidige assortiment moet plaats maken voor de herinrichting van de winkelruimten. Daarnaast wordt er van de gelegenheid gebruik gemaakt om actuele producten te verversen. Daarom biedt Poulissen apparatuur éénmalig aan tegen uiterst aantrekkelijke prijzen. Klik hier voor het voordeelaanbod. 

De uitbreiding van de luisterstudio’s is inmiddels gestart. Tijdens de realisatie van de nieuwe ruimtes zal Poulissen Audio Video Center gewoon geopend zijn.


EDITORS' CHOICE