NIEUWSDevialet

Devialet-show bij Poulissen Audio Video Center

Vrijdag 6 en zaterdag 7 april aanstaande staan bij Poulissen Audio Video Center in Roermond volledig in het teken van Devialet, met een hoofdrol voor de Devialet Phantom alles-in-één speler en diverse modellen uit de Export Pro-lijn, waaronder het vlaggenschip Expert 1000 Pro (1000 Watt), die hun kunsten mogen vertonen op gloednieuwe speakers van Piega – de Coax 511 – en de Bowers & Wilkins 800-D3.

Speciaalzaak Poulissen in Roermond is expert op het gebied van audio- en video-oplossingen voor ieder budget. De service van het team aan de Schoenmakersstraat 19 kenmerkt zich door een warm welkom, actief meedenken en altijd een advies op maat bij ieder muziek- en filmgerelateerd vraagstuk. Je leest er meer over in onze recente Hi-Visit, onderdeel van het Grote FWD Jaarboek.

Bij dat AV-aanbod hoort ook het assortiment van Devialet, want het Franse audiomerk is altijd goed voor opvallende innovaties op audiogebied. Daardoor zijn ze bij Poulissen erg enthousiast over alles wat Devialet te bieden heeft. “Dat is het leukste van Devialet,” zegt Johan Poulissen. “Mensen positief verrassen.”

Devialet Gold Room & show

Niet voor niets wordt er bij Poulissen een speciale ruimte ingedeeld om je op de best mogelijke manier kennis te laten maken met het aanbod van Devialet. In deze als woonkamer ingerichte ruimte staan gecertificeerde specialisten klaar om hun enthousiasme aan de klant over te brengen. In de Devialet Gold Room kun je terecht voor al het audiogeweld dat Devialet te bieden heeft, met als eerste in Nederland een exclusieve Phantom-opstelling in volledig surround.

Om je een stevige indruk te geven van de mogelijkheden van zowel de Phantom modellen als de vermaarde Export Pro-versterkerserie ben je in het weekend van 6 en 7 april aanstaande van harte welkom voor een huzarenstukje van de Fransen, in samenwerking met het Zwitserse Piega en het Britse Bowers & Wilkins.

Devialet demonstraties | Phantom & Expert Pro
Vrijdag 6 april, 9.30 tot 18.00 uur
Zaterdag 7 april, 9.30 tot 17.00 uur

Poulissen A/V Center
Schoenmakersstraat 19, Roermond


EDITORS' CHOICE