NIEUWSDevialet

Achtergrond: Devialet Phantom

Rob Nijman | 15 februari 2018 | Fotografie Fabrikant | Devialet

Devialet vierde afgelopen jaar zijn tiende verjaardag: het merk werd in 2007 opgericht. In Nederland kunnen we inmiddels zo'n 7,5 jaar rekenen op innovaties uit Parijs; sinds de Devialet D-Premier in de tweede helft van 2010 zijn debuut maakte. Een andere spraakmakende introductie zag in de 2014 het levenslicht: de Phantom.

Het merk staat niet stil. Denk aan de Roon-ondersteuning in de versterkers, de samenwerking met Renault en de software-upgrades van de Phantoms afgelopen najaar, waarmee je het vermogen van je alles-in-één-model stevig op kan krikken. Op die laatste, de Devialet Phantom, is importeur D&D Audio wat dieper ingegaan met een ‘Phantom Essential’, want "na jaren van (door)ontwikkeling is het hoog tijd om de relatief korte maar vrij rijke historie van dat alles-in-één-monster eens op een rij te zetten." Je leest het artikel op de website van D&D.

Devialet Phantom op HiFi.nl

Ook op HiFi.nl is de Phantom door de jaren heen een graag gezien product. Afgelopen zomer ging Jamie aan de slag met een uitgebreide review van de Gold-uitvoering, nadat hij een jaar eerder de Silver Phantom aan de tand voelde. Weer een jaar verder terug en Max had die zilveren uitvoering thuis staan, die afgezet werd tegen het origineel in een vergelijk tussen beide modellen. What's next?


EDITORS' CHOICE