NIEUWSDevialet

Devialet Phantom van 750 naar 1200 Watt met software-upgrade

Rob Nijman | 04 november 2017 | Fotografie Fabrikant | Devialet

Wie een originele Devialet Phantom in huis heeft, kan de versterking van dat apparaat met een software-upgrade verhogen van 750 naar 1200 Watt, zo meldt de Franse audiofabrikant.

We schreven onlangs over een nogal opmerkelijke inruildeal van Devialet. Via de zogeheten Gold My Phantom-actie kun je als eigenaar van een 'reguliere' of Silver-uitvoering van het draadloze all-in-one muzieksysteem upgraden naar de opvallendste verschijning van het stel, de Gold Phantom.

Dat kan overigens nog steeds, de actie loopt tot 15 november, maar de upgrade is bepaald niet gratis. Gelukkig is Devialet de Phantomfans van het eerste uur niet vergeten en is er nu ook een softwarematige upgrade voor de speaker waar je je portemonnee niet voor hoeft te openen. De nieuwste versie van de Devialet Spark-app heeft namelijk een update klaarstaan om de versterking van het model te verhogen van 750 naar 1200W en van 99dB tot 101dB. De speler is voorzien van nieuwe ADH2-versterking, die je nu standaard in een winkelmodel vindt, dat bovendien in prijs is gedaald naar 1.490 euro.

Meer info over de app en de upgrade vind je op de website van Devialet.


EDITORS' CHOICE