NIEUWSAudeze

Beter Beeld & Geluid Hilversum richt zich op high-end head-fi

Voor wie het eind december met de eerste head-fi show gemist heeft: Beter Beeld & Geluid Hilversum heeft een diepte-investering gedaan in high-end head-fi, ofwel in de betere hoofdtelefoons. Een stukje uitleg vanuit het BB&G-filiaal in Hilversum. 

Garmt van Beter Beeld & Geluid: “De laatste jaren zijn hoofdtelefoons enorm veel verbeterd door high-tech productie en innovatie. De markt voor ‘personal hifi’ is groeiende – het biedt een extreem goede weergave voor relatief weinig geld. Dat niveau is met luidsprekers in een doorsnee kamer met al zijn akoestiekproblemen zeer moeilijk of onmogelijk te realiseren."

"Wij wilden ons echt specialiseren en dan is het voeren van één of twee merken niet genoeg. Pas met genoeg keuze wordt de winkel een reisdoel.”

Kijk ook eens op onze Hoofdtelefoon Special voor nieuws, achtergronden en reviews

Highlights in ons ruime assortiment zijn onder andere de Hifiman HE1000, de Audeze modellen tot en met de LCD-3 en de Final D8000 – die allen een doorbraak in planar technologie vertegenwoordigen. Van Sennheiser worden de nieuwe HD 660 S (onlangs getest door Jamie) en HD 800 S gevoerd en de HDV 820 DAC/versterker.

"Een juiste aansturing is enorm belangrijk: zo behoort de Luxman P-750u tot de beste versterkers op de markt en ook Questyle en Burson DAC/versterkers behoren tot de topklasse. Daarnaast vinden het belangrijk dat er in alle rust kan worden vergeleken. Ook advies over mooie combinaties is daarbij belangrijk. Wat dat betreft komt onze jarenlange ervaring in high-end stereo goed van pas.” 

Beter Beeld & Geluid Hilversum
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
Tel: 035-6215346
info@beterbeeldengeluid.nl
www.beterbeeldengeluid.nl


EDITORS' CHOICE