Head-fi show bij Beter Beeld & Geluid

Redactie Hifi.nl | 21 december 2017 | Fotografie Fabrikant

Beter Beeld & Geluid heeft een diepte-investering gedaan in een van de snelst groeiende onderdelen van de high end-audiomarkt: head-fi. Dat vraagt natuurlijk om een stevige show om het jaar in stijl af te sluiten.

Daarom ben je op vrijdag 29 en zaterdag 30 december van harte welkom bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum voor een tweedaagse hoofdtelefoonshow. De gastheren zullen je dan alles vertellen over de keuzes die ze maakten om een assortiment van de naar eigen zeggen interessantste en beste merken samen te stellen.

"De laatste jaren zijn hoofdtelefoons enorm veel beter geworden door high-tech productie en innovatie. Er is daarnaast een groeiende groep die de betere ‘personal hifi’ waardeert, omdat het hen de mogelijkheid biedt om voor relatief weinig geld een extreem goede weergave te bereiken - die met luidsprekers in een kamer met al zijn akoestiekproblemen zeer moeilijk of onmogelijk is te realiseren."

"Maar nu zou je zeggen: er zijn wel meer winkels die hoofdtelefoons verkopen… Dat klopt… Wij pogen echter met onze merken en keuzes een echt expertise-centrum en specialist te zijn voor head-fi in de Benelux. Een focus op de pure geluidskwaliteit is daarin belangrijk. Niet alleen bieden wij een uitgelezen assortiment met alleen de allerbeste merken en producten, wij hebben ook een enorme passie voor het luisteren via hoofdtelefoon. Kom gerust langs met je eigen hoofdtelefoon/versterker/DAC om uitgebreid te vergelijken. Je bent van harte welkom!"

Sennheiser, Hifiman, Audio en Final

Een voorproefje van de head-fi show? In samenwerking met Sennheiser zal onder meer de Orpheus HE-1 aanwezig zijn, het nieuwe Hifiman Susvara topmodel is te bewonderen en vrijwel de gehele LCD-lijn van Audeze is aanwezig. Daarnaast mag je rekenen op het nieuwe Final D8000 topmodel en zijn er serieuze hoofdtelefoonversterkers van onder andere Luxman, Burson en Questyle.

Verder kun je luisteren naar andere – en meer betaalbare – hoofdtelefoons van Audeze, Hifiman, Final en Sennheiser, maar ook van AudioQuest, Bowers & Wilkins, Master & Dynamic en Meze en zijn er versterkers van Lindemann, Meridian en NuPrima. Genoeg te beleven dus!

Head-fi Show

Vrijdag 29 & zaterdag 30 december
Van 11.00 tot 17.00 uur
Eigen muziek/DAP’s/hoofdtelefoons welkom!

Beter Beeld & Geluid Hilversum
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
tel: 035-6215346
www: beterbeeldengeluid.nl


EDITORS' CHOICE