NIEUWSFinal

Final hoofdtelefoons naar distributeur Dune Blue

Sinds 1 oktober 2017 wordt de Benelux-distributie van Final, het Japanse headphone merk, door Dune Blue verzorgd. Final werd in 1974 opgericht, maar is sinds 2009 bezig zich een plek op de drukke personal audio-markt te verwerven.

Final onderscheidt zich op het gebied van ontwerp en ontwikkeling en door ook de fabricage en de assemblage volledig in eigen hand te houden. Het resultaat is een reeks aan producten die luxe, kwaliteit en vakmanschap uitstralen.

"De nieuwe E-serie, met de E2000 en de E3000 in-ears, is een schot in de roos in het betaalbare segment," aldus een trotse nieuwe importeur. "Nog niet eerder werd in het prijssegment onder de 100 euro de lat zo hoog gelegd."

Met de hier afgebeelde D-8000 uit de nieuwe D-serie heeft Final de planar-technologie een niveau hoger getild. "Final introduceert met de D-8000 hun eigen versie van de planar technologie (AFD) en daar gaan we in 2018 nog veel van horen. De D-8000 is vanaf half december bij een selecte groep dealers te beluisteren."

Importeur Dune Blue
Website: duneblue.com
Facebook: Final Benelux

EDITORS' CHOICE