NIEUWSRevo

REVO SuperCD is compleet muzieksysteem in één doosje

Rob Nijman | 16 januari 2018 | Fotografie Fabrikant | Revo

De REVO SuperCD is de nieuwste toevoeging in de serie van Super-systemen van het merk, bekend van het SuperSystem en de SuperConnect. De SuperCD voorzien van alle eigenschappen van zijn voorgangers maar aangevuld met een cd-loopwerk dat overweg kan met cd's, cd-r's en cd-rw's: een compleet en compact digital stereosysteem in één doosje. 

Revo SuperCD

Aangezien het loopwerk van de SuperCD eigenlijk een extraatje is ten opzichte van eerdere modellen, is het apparaat ook voorzien van een radiodeel met DAB, DAB+, FM en internetradio voor toegang tot zo'n 30.000 zenders. Via de netwerkaansluiting, zowel bedraad als draadloos, heb je toegang tot de muziek op je computer of mediaserver via DNLA of het miljoenenaanbod van de cloud via Spotify Connect.

De wireless Bluetooth-verbinding kan bouwen op aptX-technologie en er zijn diverse aansluitmogelijkheden voor fysieke signaalbronnen. De UNDOK-app voor iOS en Android laat je draadloos muziek streamen naar andere compatibele apparaten in huis voor een multiroom-opstelling en dan is er ook nog voorzien in een geïntegreerde klok/wekker met instelbare slaap- en sluimerfunctie.

Revo Balanced Mode Radiator (BMR)

Voor de weergaveprestaties is de SuperCD voorzien van het zogeheten Balanced Mode Radiator-design (BMR), een gepatenteerd Revo-luidsprekerontwerp. De weergavekwaliteit van een vlakke paneelluidspreker wordt daarbij gecombineerd met die van een gewone conusluidspreker in een basreflexbehuizing. De Revo-specifieke digitale equalizer, de twee BMRs en de 40 Watt digitale versterker moeten samen zorgen voor een ruimtelijke weergave, breed en vlak weergavebereik en een diepe laag ondanks de zeer compacte behuizing. Benieuwd!

De REVO SuperCD is vanaf januari leverbaar in de kleuren walnoten/zilveraluminium en walnoten/zwart aluminium. De verkoopprijs is € 699.


EDITORS' CHOICE