NIEUWSRevo

Revo SuperSystem digitaal radiosysteem


Redactie HiFi.nl | 13 november 2015 | Revo

Revo is een Schotse onderneming die al sinds 2004 DAB radio’s en audiostreamers op de markt brengt. Een eerdere introductie is de SuperConnect, waar we een review over schreven. De nieuwe Revo SuperSystem is een digitaal stereo radiosysteem met FM- en DAB-ontvangst, gecombineerd met toegang tot de wereld van internetradio en muziekdiensten als Spotify middels de internetaansluiting (draadloos en bedraad).

Naast radio zijn diverse andere signaalbronnen mogelijk, dankzij connectie via USB, Bluetooth (met aptX voor cd-kwaliteit audiostreaming vanaf mobiele apparaten), WLAN, LAN en DNLA. De analoge en digitale in- en uitgangen bieden daarnaast nog veel meer aansluitmogelijkheden. Met de UNDOK-technologie is het mogelijk draadloos muziek te streamen naar andere compatibele apparaten in het hele huis (voor multiroom audio). Die 'multiroom omgeving' is te bedienen met de REVO UNDOK-app op smartphone of tablet.

De audioweergave kan bogen op een 80W digitale versterker met processing, twee 90 mm BMR-luidsprekers en een geïntegreerde actieve 40W sublaagluidspreker, dus we zijn zeer benieuwd hoe dat klinkt (lezen jullie mee, importeur Monitor Audio?). De stereoweergave is daardoor wijd, uitgebalanceerd en met een verrassend diep laag.

Het Revo SuperSystem Home Stereo Systeem is vanaf november leverbaar in zwart, mat wit/zilver, mat zwart/zilver, walnoten/zwart en walnoten/zilver. De verkoopprijs is € 799.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »