B&O Play lanceert Beoplay H8i en H9i hoofdtelefoons

B&O PLAY heeft twee nieuwe flagship headphones aangekondigd op de CES in Las Vegas: de Beoplay H8i en Beoplay H9i. Daarnaast heeft Bang & Olufsen een limited edition uitgebracht van de eerder verschenen E8 in-ears, geheel gekleurd in wit en zwart.

Beoplay H8i

De Beoplay H8i wordt gekenmerkt door een klassiek ontwerp met een eigentijdse, lichte uitstraling. De in zwart of natuurkleur uitgevoerde modellen hebben onder meer fysieke knoppen op de ear cups, transparency mode om met één knop zowel muziek als de noise cancelling uit te zetten om de omgeving waar te kunnen nemen, en een verdubbelde afspeeltijd ten opzichte van de voorgangers. Dat betekent dat de H8i, die voorzien is dual device connectie voor verbinding met twee devices, goed is voor zo'n 30 uur speeltijd met Bluetooth en Active Noise Cancelling (ANC) beiden ingeschakeld. 

Beoplay H9i

De over-ear draadloze Beoplay H9i wordt uitgebracht in lamsleder en lichtgewicht aluminium frame en ear cups. In aanvulling op de H8i heeft het topmodel touch control ten opzichte van fysieke knoppen. een krachtigere bass dankzij een baspoort, adaptive memory foam voor draagcomfort en een verbeterde ANC. De speeltijd bedraagt zo'n 18 uur, 4 uur langer dan de Beoplay H9.

Tot slot is de H9i net als de H8i voorzien van een proximity sensor, waardoor je muziek of video streaming automatisch pauseert wanneer je de headset afneemt. Als je de hoofdtelefoon weer opzet, moet je muziek ook weer gaan spelen.

Prijs en marktbeschikbaarheid

De Beoplay H8i en Beoplay H9i zijn vanaf 25 januari verkrijgbaar in Bang & Olufsen winkels, via de directe links beoplay.com/h8i en beoplay.com/h9i en geselecteerde dealers. Beide modellen worden uitgevoerd in zwart of de natuurkleur op onderstaande foto, hebben een adviesprijs van respectievelijk 399 en 499 euro en worden geleverd met een katoenen draagtas, 1,25 meter USB-C oplaadkabel en een audiokabel.

Beoplay 8 limited edition

De eerste wireless earphones van Bang & Olufsen, afgelopen zomer geïntroduceerd onder de naam Beoplay E8, worden tot slot uitgebracht in een limited edition. De Beoplay E8 zal tijdelijk te verkrijgen zijn geheel in wit en geheel in zwart, ook de meegeleverde accessoires. De adviesverkoopprijs is 299 euro, dezelfde prijs als de originele modellen die in 2017 op de markt verschenen. Meer informatie vind je op beoplay.com/e8specialedition.

MERK

EDITORS' CHOICE