NIEUWSBergmann

Meer luisterplekken voor Bergmann Audio

In de zomer van 2016 is importeur Audio Ingang verdeler geworden van het platenspelermerk Bergmann. Sindsdien is het dealernetwerk in de Benelux aardig uitgebreid.

Dat heeft het merk onder meer te denken aan de unieke constructie van de draaitafels. Door de luchtlagering van zowel de arm als het plateau en de lineaire (tangentiële) aftasting van de plaat, worden vervorming en resonanties tot een minimum gereduceerd. Hierdoor klinken de spelers verfijnd, luchtig en gedetailleerd, maar ook dynamisch en vol. Vooral het holografische 3D beeld dat de Bergmann draaitafels neerzetten is een succesfactor voor het merk.

Lees ook onze review van de Bergmann Magne

Nieuwe dealers

Onlangs is er een aantal nieuwe Bergmann-dealers toegevoegd aan de dealerlijst. In Nederland zijn dat Audio-Life en Chattelin Audio Systems. In België werd Hifi Corner in Antwerpen dealer en in Luxemburg besloot de luxe hifi-zaak L’Audiophile ook te starten met dit merk.

Bergmann Audio op demo

Wil je op korte termijn een Bergmann beluisteren? Op dit moment staat er een Bergmann Magne te spelen bij Audio-Time in Breda, Hifi Corner in Antwerpen en L’Audiophile in Luxemburg. Bij Chattelin Audio Systems in Den Haag is de Bergmann Galder te beluisteren.

MERK

EDITORS' CHOICE