NIEUWSCyrus

Cyrus ONE tijdelijk met Chromecast en Tidal

Rob Nijman | 07 november 2017 | Fotografie Fabrikant | Cyrus

Cyrus Audio heeft onlangs in One Hifi Import een nieuwe verdeler gevonden voor de Nederlandse markt. Dat nieuws wordt nu snel opgevolgd door een bericht van het merk zelf over een interessante samenwerking met streamingdienst Tidal.

Cyrus Audio brengt de Cyrus ONE versterker namelijk tijdelijk op de markt inclusief Chromecast Audio streaming-oplossing en een drie maanden-abo op Tidal's hifi streamingdienst, Tidal Master. Dat maakt de Cyrus ONE een aantrekkelijke oplossing, want met die extra's heb je alleen nog een goed stel speakers nodig voor een fijne streamingset.

Cyrus ONE

De Cyrus ONE geïntegreerde versterker is voorzien van de derde generatie hybride Klasse-D versterking van het Britse merk, die 2 x 100 Watt aan vermogen levert. De ONE heeft een luidspreker impedantie aanpassingssysteem, om vrijwel ieder model moeiteloos aan te kunnen sturen. Tevens voorzien van Klasse-AB hoofdtelefoonversterker. Qua aansluitingen heb je een MM Phono stage en 4-line level inputs, zonder ChromeCast Audio-apparaatje is er draadloze verbinding via Bluetooth (aptX). 

De Cyrus One is tijdelijk verkrijgbaar voor 845 euro, inclusief Google Chromecast Audio, Cyrus-kabel en 90 dagen Tidal. Lees meer over Cyrus Audio en muziekdienst Tidal.

MERK

EDITORS' CHOICE