NIEUWSiEar Tilburg

Een elftal aan special guests op Audio Show iEar'

Over twee weken valt er weer eens wat te vieren in het Tilburgse Willem II-stadion, als de voetbaltempel twee dagen in het teken staat van de Audio Show iEar’ 2017.

Om de locatie eer aan te doen, heeft de organisatie in de voorbereiding alvast een elftal opgesteld. ,,Deze editie stellen we maar liefst 11 special guests op om van het evenement een nog leuker weekend te maken,” laat Freek van Ham weten. ,,Deze mensen zijn doordrenkt van audio, muzikaal enorm onderlegd, barsten van productkennis en zijn bovenal net zo enthousiast over audio als jij en zullen ook dit jaar weer geweldige demonstraties, lezingen en workshops komen geven.”

We lichten alvast een aantal spelers uit:

KEN ISHIWATA

 Positie: Zaal Noord 3 - 1e verdieping

De Brand Ambassador van Marantz uit Japan zal neerstrijken op de show om zijn absolute meesterstukken in hoogst eigen persoon te demonstreren: de Marantz PM-10 en SA-10.

MATHILDE SANTING

Positie: Meeting Point - 1e verdieping

Als gast van GP Acoustics (KEF & Hegel) zal Mathilde Santing muzikale omlijsting op de show verzorgen. Een zangeres, virtuose en muziekproducente uit het Nederlandse vakgilde.

CONRAD MAS

Positie: Skybox 0 – 2e verdieping

Grondlegger en ontwerpen van AVID draaitafels komt zijn fameuze good-better-best draaitafel line-up demonstreren. Alles wat je nog niet wist over draaitafels kun je bij hem navragen.

ANDERS ERTZEID

Positie: Persruimte - begane grond

Uit Noorwegen komt Hegels productmanager Anders Ertzeid over. Hij verzorgt zoals gebruikelijk leerzame maar vooral prettig klinkende demonstraties met de prachtige producten van Hegel.

DAVID WALSTRA

Positie: Skybox 1 - 1e verdieping

Vanuit de VS komt er een fantastische nieuwe elektrostatische hoofdtelefoon, de Sonoma ONE. Bij David Walstra kom je er alles over te weten, en natuurlijk kun je het nieuwe model bij hem ook meteen beluisteren.

De volledige opstelling van Special Guests vind je op audioshowiear.nl/special-guests/.

PS. heb je het prijzenpakket ter waarde van 5.000 euro al gezien?


EDITORS' CHOICE