NIEUWSPioneer

Nieuwste firmware van Pioneer en Onkyo ondersteunt Tidal Masters

Halverwege september 2017 hebben Pioneer en Onkyo nieuwe firmware uitgebracht voor hun recentste draagbare muziekspelers ter ondersteuning van MQA. Beide bedrijven kondigen nu alweer een nieuwe versie van de firmware aan. De nieuwste firmware zal de ondersteuning van Tidal Masters mogelijk maken. Tegelijkertijd worden ook nog wat verbeteringen van de software doorgevoerd.

Pioneer XDP-30R en Onkyo DP-S1: nieuwe firmware, versie 1.11

Op 13 september 2017 schreven wij over de uitgave van versie 1.10 van de firmware voor de spelers van Pioneer en Onkyo. Nog geen anderhalve maand later is er alweer een nieuwe versie uitgebracht.

De nieuwe firmware zorgt voor ondersteuning van Tidal Masters, thuis of onderweg, via wifi-hotspots. Volgens de bedrijven zijn hun spelers momenteel de enige spelers die hi-res MQA-bestanden kunnen streamen. Voorts worden ook nog wat kleine verbeteringen in de software doorgevoerd.

Wie meer wil weten of de nieuwe firmware wil downloaden, kan terecht op de website van Pioneer of de website van Onkyo. Wie nog niet bekend is met MQA kan ons artikel over MQA lezen of de website van het bedrijf achter MQA bezoeken.


EDITORS' CHOICE