NIEUWS

De audioshows van zaterdag 23 en zondag 24 september

Rob Nijman | 22 september 2017 | Fotografie Fabrikant

De voorbije dagen lees je regelmatig nieuws en updates van de XFI-show die volgende week zaterdag en zondag in Veldhoven plaatsvindt, maar vergis je niet: ook dit weekend is er nog van alles te beluisteren. Een overzichtje:

Linn & Radiohead

De End of Summer-shows van Beter Beeld & Geluid lopen nog door tot en met het weekend eerste volle weekend van oktober. Zaterdag 23 september staat volledig in het teken van vinyl, met de Radiohead-editie van de bekende Linn Lounge-reeks in de BB&G-winkel in Zevenbergen.

Wijn & Quad

Rechtstreeks vanuit de retrostudio van Koetsier Audio: de Quad ESL 57 uit 1957, aangesloten op een Quad 22 buizenvoorversterker en een Quad II 2x15 W buizeneindversterker. Met daarnaast tal van nieuwe Quad-modellen, op de Muziek- & Wijnshow in de Koetshoeve.

Bowers & Wilkins

Vele winkels en shows claimen de primeur, maar het lijkt erop dat de echt vroege vogels die kennis willen maken met de nieuwe 700-serie van Bowers & Wilkins dat deze zaterdag voor het eerst bij Hifi Limburg in Beek kunnen doen. Je vindt er de 702 (de oude CM10), 705 (CM6), 706 (CM5) én de 707 (CM1).

Bang & Olufsen

Tot slot dit weekend: het nieuwste speelgoed van het Deense Bang & Olufsen in de B&O-speciaalzaak van Poulissen A/V in Roermond, met onder meer aandacht voor de BeoLab 50.

Goed weekend!


EDITORS' CHOICE