NIEUWS

Nieuw luidsprekermerk Alaudo op XFI 2017

Rob Nijman | 19 september 2017 | Fotografie Fabrikant

De digitale inkt van het bericht over Ilumnia is nog niet droog, of we kunnen een tweede nieuwe luidsprekermerk voorstellen dat op XFI 2017 zijn introductie zal beleven: Alaŭdo. 

"Alaŭdo wandluidsprekers zijn een volwaardig alternatief voor luidsprekerzuilen of grote monitor speakers en leveren ondanks het bescheiden formaat een full-range weergave met krachtig en diep laag," zo luidt de eerste kennismaking. "Dankzij de topklasse luidsprekerunits en zware resonantiearme behuizingen ontbreekt ongewenste kleuring van het geluid en leveren Alaŭdo luidsprekers een strakke, precieze en natuurgetrouwe weergave."

Voor de introductie in Veldhoven zijn er op dit moment twee modellen leverbaar:  de Alauda (110 x 38 x 11cm) en de Alosa (78 x 38 x 11cm). Beide modellen beschikken over een 18cm hoogbelastbare magnesium woofer en 26mm magnesium/aluminium alloy dome tweeter met speciale lens voor een brede afstraling. Alosa heeft een laagweergave tot 44 Hz, terwijl het laag van de grotere Alauda doorloopt tot een diepe 34 Hz.

Alaŭdo luidsprekers worden volledig met de hand gemaakt en zijn leverbaar in de afwerkingen houtfineer, beton-look of lak. Alosa is leverbaar vanaf € 4995 per set, de grotere Alauda vanaf € 5795. 

Op XFI 2017 kun je het merk vinden in ruimte 12 | www.alaudo.nl


EDITORS' CHOICE