NIEUWSOnkyo

Onkyo Rubato DP-S1 mobiele muziekspeler

Onkyo is het productaanbod aan het verruimen. Na de Onkyo Granbeat smartphone voor hi-res audio waar we eerder deze maand over schreven, brengt het Japane merk ook een nieuwe mobiele muziekspeler op de markt: de Rubato DP-S1. 

De Onkyo Rubato DP-S1 is de tweede-generatie digitale audiospelers van het merk, en een stukje aantrekkelijker geprijsd dan voorganger DP-X1. Althans, bij de collega's van What Hifi verscheen een marktadviesprijs van 400 Pond, het is nog afwachten wat we er in euro's voor betalen.

Hi-res audio

De DP-S1 is voorzien van twee ESS Sabre ES9018C2M da-converters, 16GB intern geheugen dat uit te breiden is naar maar liefst 416 via MicroSD, en heeft naast de reguliere 3.5mm output ook een gebalanceerd 2.5mm hoofdtelefoon/line-out uitgang. Het display meet 2.4 inch, streamen doe je via dual-band wifi (5GHz/2.4GHz). Audio-ondersteuning is er in alle soorten en maten, van mp3 tot FLAC en AIFF tot 192kHz/32-bit en DSD in 5.6MHz/2.8MHz. 

De Onkyo Rubato DP-S1 moet in de zomer op de markt komen, waarna ook een firmware upgrade zal volgen om het apparaatje MQA-compatibel te maken.

MERK

EDITORS' CHOICE