NIEUWS

De 5 meest opvallende advertenties van week 45

Redactie Hifi.nl | 15 november 2016 | Fotografie Fabrikant
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 10 november 2016

Op onze tweedehandsafdeling worden dagelijks tientallen nieuwe producten te koop gezet én verkocht. Omdat het door al deze advertenties soms lastig kan zijn om de tweedehands pareltjes te vinden. Daarom zetten we deze week weer vijf opvallende advertenties voor je op een rij! Met deze week o.a. een set Bowers & Wilkins 802 D3 en een Transrotor Super Seven.

1. Bowers & Wilkins 802 D3 (wit) >>

Dat een Bowers & Wilkins set van de nieuwste generatie tweedehands te krijgen komt niet vaak voor, dus kunnen we dit artikel gerust aftrappen met dit paar witte 802 D3’s. Ongeveer tien maanden oud en dus nog voorzien van garantie – en hoogstwaarschijnlijk in prima staat. Hoewel een flinke €16.000 nog steeds veel geld is, zit je toch al flink onder de nieuwprijs.

2. Marantz SC-11S1 en SM-11S1 >>

43 kilo aan pure klasse: de Marantz SC-11S1 voorversterker en SM-11S1 eindversterker. Mooie premiumset met componenten uit de welbekende SC-7S1 en MA-9, en tegen een scherpe prijs. Zoals de verkoper zelf zegt kan het altijd beter, maar toch haal je hiermee een erg mooie set in huis waarmee je jaren vooruit kan. Bovendien, realistisch gezien, is dit voor de gemiddelde hifi-liefhebber al een droomset. Nu iets meer binnen handbereik.

3. Avantgarde Acoustics Duo Omega (pearl white) >>

Als we alleen kijken naar het uiterlijk is dit Avantgarde duo zonder twijfel het meest opvallend. Het paar gaat weg om plaats te maken voor de nieuwe XD-lijn en is dus ideaal die speciale en goede luidsprekers zoekt zonder altijd het nieuwste van het nieuwste te willen. Komt bovendien met twee SUB225 G2 subwoofers, dus meer heb je niet nodig! Behalve natuurlijk een versterker, kabels, platenspeler, cd-speler, streamer, etc…

4. McIntosh MC1.2KW >>

Ook voor ons een korte reminder dat er Franstalige Belgen aanwezig zijn op onze tweedehandsafdeling! Een beetje kort van stof, maar dat neemt niet weg dat de McIntosh MC1.2KW voor veel mensen een droom is. Los van de kwaliteit is het natuurlijk al een hele ervaring om in je eigen huis te kunnen genieten van de blauwe meters en dat groen verlichte logo… Even mailen voor iets meer informatie is natuurlijk niet overbodig!

5. Transrotor Super Seven >>

Waar we in het vorige lijstje nog een incomplete platenspeler hadden staan, hoef je aan deze Transrotor niets meer toe te voegen: arm, element, phono versterker en accessoires zitten er allemaal bij. Speciaal samengesteld door het merk zelf, dus volledig uniek. Daarnaast biedt de verkoper genoeg opties, dus als je op zoek bent naar een indrukwekkende platenspeler voor een relatief lage prijs moet je deze eens bekijken!


EDITORS' CHOICE